fallback

Висока мощност, нисък разход, примамлива цена

Новата Panamera 4 E-Hybrid има 462 к.с., харчи 2,5 л/100 км.

fallback
  • #12
    Анонимен ( преди 7 години )
    Лъжите на ВАГ продължават с пълна сила. След дизелгейт очаквайте и разход на горивогейт. Бас държа, че в хАмерика ще обявят съвсем различен от този разход. Там не им цепят много басма и лъжите им някак си не минават. Чудя се обаче, колко трябва да си глупав, за да си им фен въпреки всичките лъжи и измами. Да те лъжат и ти да им се кефиш е висша форма на мазохизъм.
  • #11
    Анонимен ( преди 8 години )
    Батерия 14квтч а ел пробег 35км реално. Значи тия инженери са постигнали комсумация от 40квтч/100км. Значи с 90квтч батерия панамерата ще измине едва 200км
  • #10
    Анонимен ( преди 8 години )
    Само не разбрах какво е това 2,5/100?!?!?!?Масло ли е, антифриз ли е, спирачна течност ли или нещо друго закоето не знаем. Гориво няма как да е, освен, ако ВАГенската талига не се е придвижвала с репатрака, както обикновено. По нанадолнище по инерция също може да го докара този разход. Иначе абсурд. Абе те нали до скоро правеха хибриди с 2 и под 2/100. Нещо им се е вдигнал разхода на 2,5. Що така бе? Хоратасе развиват,а вие деградирате. Искам да видя в САЩ да го обявят този разход официално.:))
  • #9
    анонимен ( преди 8 години )
    Спокойно Дошо, те не разчитат на продажби на такива като теб!А Порше продават...Карай си дръгливия 20г Сивик и си свиркай!
  • #8
    Дошо ( преди 8 години )
    2,5/100 комбинирано масло и антифриз си е доста нисък разход за Фолксваген
  • #7
    thebrainless ( преди 8 години )
    Признавам си, че съм един от най-големите критици на панамера изобщо, но новия модел не изглежда вече като онзи противен грозник. Пипната е отвсякъде, по-хармонична, прилича юповече на 911, интериора е страхотен, най-после разкараха онова безумие от стотици копчета и сега всичко е далеч по-семпло. Чудесен семеен автомобил.
  • #6
    Анонимен ( преди 8 години )
    2,5 ? Ееееее едно време викаха 2 литра ... излагат се. Ся няма да вземат бонуси от ПР отдела на ВАГ.Кви са тия 2.5 литра... аз мислех, че ще връща гориво в резервоара. Тцтцтц - под 10 няма да пада това "чудо", ако се кара, а не се бута.
  • #5
    Анонимен ( преди 8 години )
    Мдааа от 100 хиляди евро нагоре. Наистина примамливо предложение. Кво толкова, някакви си 200 хиляди лева. Ще ги избиеш от гориво за 1 година.
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    Личи си, че ползват новите технологии на ФИАТ.Умен ход от страна на Фолксваген
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    е тя без пари. ще се продава като топъл хляб :DDDDDD
fallback
Последни