fallback

Автомобилният ТОП 10 на Джеръми Кларксън

Не на всички времена, за последните 12 месеца

Бившият водещ на Top Gear Джеръми Кларксън публикува списък с най-любимите си коли. Класацията на британеца представя машините, които са го впечатлили най-много през последните 12 месеца. "Ако автомобилът не успява да ви развълнува всеки път, когато седнете зад волана му, значи той е просто един инструмент за придвижване. В този ред на мисли, въпросният автомобил върши същата работа като обикновен автобус", казва Кларксън пред The Sunday Times. Списъкът с 10-те най-любими коли на Кларксън, които британецът е тествал през последните 12 месеца, не е съставен като класация. Той просто цитира машините, поставяйки им оценка от 1 до 5. Любопитното е, че сред колите има както спортни, така и типично семейни возила. Ето кои са те: Mazda MX-5 2.0 Sport Recaro - 5 звезди Alfa Romeo 4C - 6 звезди за представянето на колата и 2 звезди за изпълнението Mercedes-AMG GT S - 4 звезди Ford Focus RS - 4 звезди. "Това е Nissan GT-R на половин цена", коментира Кларксън Ford Mustang Fastback 5.0 V8 GT - 4 звезди Volvo XC90 D5 AWD - 4 звезди (Opel) Vauxhall Zafira Tourer 1.6 CDTi Tech Line - 5 звезди BMW M2 - 4 звезди, въпреки че Кларксън нарича машината "моята любима М-кола" Ferrari 488 GTB също получава 4 звезди, както и определението "дяволски добра кола". Представянето на Lamborghini Aventador пък е сравнено с поведението на Тиранозавър рекс. Оценката е 4 звезди Джеръми Кларксън, който бе уволнен от Top Gear заради скандал с продуцентите на предаването, в момента подготвя новото си шоу. Той отново ще си партнира с Джеймс Мей и Ричард Хамънд, като поредицата им ще се излъчва по канала Amazon Prime.

Тагове:
fallback
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    Айде да идва вече The Grand Tour, че не се трае
  • #8
    Анонимен ( преди 7 години )
    ха ха ха ха фордчето е като иконата ГТР. Каза ли им го на жълтурите.....
  • #7
    Любопитен ( преди 7 години )
    При оценки от 1 до 5 дава 6 на 4С за поведение?Явно си е кола та дрънка.Странно е това за 2звезди изпълнението - интересно какво го е подразнико толкова
  • #6
    v1per ( преди 7 години )
    Явно не е карал още Giulia
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Като се има предвид каква неприрязън е демонстрирал винаги към Воксхол класирането на Зафира, при това с 5 звезди е изненада. Колата е най-доброто в класа си, като цена-качество, но това че Кларксън я е класирал е вече събитие.
  • #4
    Фичката ( преди 7 години )
    Алоу далтониста Мерца е жълт.
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    ,Жълта кола има, но как ще оправиш жълтото на гащите си отпред и кафявото отзад не те знам.Колкото до Джеръми Кларксън, ако имаше малко обща култура щеше да знаеш кои са любимите му коли! Жълти са за твое сведение. Така, че по-добре трай и не се излагай!
  • #2
    rocco23 ( преди 7 години )
    А маздата на прърва позиция?!?
  • #1
    Анонимен ( преди 7 години )
    eeeeeeeeeняма една жълта кола за мирис поне
fallback
Последни