fallback

Украинската полиция пазарува с размах - купи 651 нови патрулки

Съветските UAZ са заменени от хибридни Mitsubishi Outlander PHEV

Пълно преобразяване за полицията на Украйна, която получи внушителен брой нови патрулни коли. Автомобилите са хибриди Mitsubishi Outlander PHEV и заменят остарелите съветски всъдеходи UAZ, съобщава InsideEVs.Снимка: Twitter Не за първи път пишем за нови полицейски автомобили, включително спортни или екологични. Това обаче е най-крупната покупка - цели 651 екземпляра накуп. Те ще бъдат използвани както за патрулиране в градовете, така и за ескортиране и преследвания. От информацията не става ясно защо украинците са се спрели именно на Mitsubishi Outlander PHEV. Вероятно обаче японският модел е надделял, тъй като предлага напълно електрическо задвижване, повишена проходимост и увеличен пробег чрез бензиновия си мотор. До момента местната полиция разчиташе предимно на стари руски и съветски автомобили, сред които най-вече LADA и UAZ. Не е известна също така инвестираната в хибридите сума. Тя със сигурност не е ниска, тъй като в България Mitsubishi Outlander PHEV струва над 95 000 лева. Новият японски хибриден кросовър използва комбинация от 2,0-литров бензинов двигател, два електромотора и комплект литиево-йонни батерии с капацитет 12 кВТч. Конвенционалният мотор развива 121 к.с. и 190 Нм. Монтираният на предната ос електромотор генерира 82 к.с. и 137 Нм, а този на задната - 82 к.с. и 195 Нм. Така общата пикова мощност на системата надхвърля 280 к.с. Технологията PHEV предоставя задвижване към четирите колела, както и ускорение от 0 до 100 км/час за 11 сек. Само на електричество пробегът е около 50 км, а по информация на Mitsubishi средният разход на гориво варира между 0 и 5,5 л/100 км. Повече за Mitsubishi Outlander PHEV - в нашия тест на модела

fallback
  • #24
    karutsar ( преди 7 години )
    Какво и да пишете и да си мислите истината е една и неоспорима а тя е РАШЪНИТЕ ГИ ИСТЛАСКВАТ И ОТ УКРАЙНСКАТА ТЕРИТОРИЯ.Украинците се оказаха по крайни до няколко години на украинска територия няма да има и помен от нищо руско.Демонтирват паметници,сменят имена на градове,села,улици,храни,УАЗ и ЛАДА за скраб,премахват весници и списания на руски език ,спират тv и радио на руски език.С една дума изкороняват всичко руско и след време младото поколение няма да си спомни нищо за Русия.
  • #23
    Анонимен ( преди 7 години )
    По-голямо набълбукване от това дето ни набълбука БКП никога не е имало бе тикво.А я кажи защо ,,освободителите" ни оставиха 1/5 от територията на Българската екзархия с тайните си споразумения с Австроунгария и защо бяха против Съединението, и защо измислиха Македонски език, етнос и държава?
  • #22
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ето, виждате как се заробва една страна, като Украйна. Запада им подшушна да спрат да плащат за газа на Русия. Това са милиарди, но руснаците постъпиха много честно и ги чакаха с години да си правят хохорските чалъми.Когато вече видяха, че няма на къде и европейските и хАмериканските тЪпири им спретнаха една цветна революция, смъкнаха законно избран президент и си сложиха свои марионетки.Сега им казват какво да купуват вземайки заеми,заеми, заеми...Позната история нали. Както нас ни набълбукаха
  • #21
    до: соло ( преди 7 години )
    Да, разбрахме, че историята си е четете от ул. Козяк. там е пишат историята. Знаем го, както и знаем, че глупавите, много лесно се манипулират. Каквото кажат от козяк, това е истината. Нали така ***.
  • #20
    до: не съм хейтър ( преди 7 години )
    Хейтър си и то голям, но това е друга тема. Говориш за българите все едно не си българин. Били споделил чужденецо, какъв си по народност!Или си от тези българи, които са предали род и родина? ще продадат и майка си за дребни пари.
  • #19
    соло ( преди 7 години )
    ***, марш към сайта Колеса.ру! Там може да има нещо за Лада ,Иж и на ***..а ви геврека.Историята си я четем от други места!
  • #18
    Анонимен ( преди 7 години )
    *** не съществувала като държава за да ни е освобождавала.Така че си пии хаповете.*** е като македония.даже и по зле.македонците са си българи с промити мозъци от сърбоманите.украински народ няма.това е смесица от руснаци поляци румънци молдовци и др.българи също има много.та това са така нар.украинци.
  • #17
    ? ( преди 7 години )
    Кажи кое точно от изброените вродени качества на българите не е вярно.Да добавим и любимото - предателство!
  • #16
    не съм хейтър ( преди 7 години )
    Българите са прости и неблагодарни.Затова тепърва ще страдат още много.
  • #15
    Striker ( преди 7 години )
    Никой не ги бръсне за слива вече мужикистанцте...ама така ще е. Поне докато онова хипофизно джудже е на власт, по-добре няма да стават.
fallback
Последни