fallback

Новото Porsche Panamera свали камуфлажа

Продажбите на модела ще стартират до края на годината

Британското издание Autocar публикува снимки на новото поколение Porsche Panamera. Тестовият прототип е без никакъв камуфлаж.За автомобила се знае, че е изграден на новата модулна платформа MSB, в чиято конструкция са използвани олекотени материали като алуминий и високоякостна стомана. Всичко това ще позволи на автомобила да „свали” 91 кг. от теглото си в сравнение с неговия предшественик.Габаритите на новата Panamera ще се запазят, но разстоянието между двете оси ще се увеличи незначително. За гамата двигатели се знае единствено, че ще бъде представена от 6- и 8-цилиндрови мотори, както и че ще се предлага хибридна модификация.Премиерата на модела ще се състои на автосалона в Париж през октомври, а продажбите ще стартират до края на годината. Към момента цените на Panamera в Европа стартират от 83 277 евро.Снимки: Autocar

Тагове: porsche panamera
fallback
  • #18
    Анонимен ( преди 8 години )
    На тумбест загнил домат е точната прилика
  • #17
    Анонимен ( преди 8 години )
    всяко едно Порше, само по себе си е връх на инженерната и автомобилна индустрия !това го знаят всички по света, с едно изкл - дошо !
  • #16
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нищо особено в сравнение със старото, но разбирам, че искат леко да подобрят дизайна, да изглежда така, както трябваше да изглежда първото. Все още не е най-доброто Порше, но поне сега изглежда ОК. За мен първото беше грозно.
  • #15
    JDM+Mercedes ( преди 8 години )
    Май вие сте кривогледи, не забелязвате ли, че това са стикери на светлините отзад и отпред. Отзад се вижда, че ще прилича много на 911.На мен ми харесва. Само да го видим в целия му блясък. :) П.С. Само тая чистачка отзад не ме кефи. Изглежда като изср***ана. Дано я пипнат.
  • #14
    до: Р ( преди 8 години )
    А дали ти направи впечатление, че тази кола не е точно кола, а един леген?
  • #13
    Р ( преди 8 години )
    До Анонимен:А дали ти направи впечатление, че фаровете и стоповете, не са точно фарове и стопове :)
  • #12
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нова е само цената и това, че е станало кривогледо. Друго ново не виждам. Значи по кривогледия поглед ще го различаваме това и ще знаем, че е новото, а не старото. Оригинално решение признавам. никой не би се сетил..
  • #11
    Japanese Guy ( преди 8 години )
    Германияta go shiba Rusnak i ne iska da go smrenya s drug.Taka li da go razbirme !?
  • #10
    Striker ( преди 8 години )
    Това пак ***-дойди мяза на кола от Порше. Но ония брандирани ВАГени, дето ги продават под марките Кайен и подобни са под всякаква.
  • #9
    Анонимен ( преди 8 години )
    Факт е, че дизайнерите на Порше са едни от най-мързеливите
fallback
Последни