fallback

Новата българска суперкола - по-скъпа от Honda NSX

Карбоновият SIN R1 развива 100 км/час за 3 сек., струва над 360 000 лв.

Тагове: sin cars
fallback
  • #9
    Sin R1 ( преди 8 години )
    Миналата година колата беше на шоу част от рали шампионата в Русе и с колата беше проведен тест драйв аз имах честа да завьртя едно крьгче с нея. Колата е Уникална още ми настрьхва кожата като се сетя...Една супер широка ниска и с брутален глас кола..На шоуто имаше и GTR но той е много по граждански автомобил а това изглежда и звучи като чудовище. Във версия с 660 коня и 1250кг малко коли могат да и излезнат...
  • #8
    Анонимен ( преди 8 години )
    Лично сигурно си го пробвал, че е по-бърз? Нали така ВАГончик!
  • #7
    zoom in ( преди 8 години )
    Декември я видях на живо в Русе и изглеждаше като излязла от пистата за презареждане...На тоя, дето ще си купува мечтата на всеки средно замогнал се или пенсионирал се бюргер - Порше, ще му кажа само, че има доста богаташчета, които биха си купили нещо по-различно за тази цена, ей така - за да се отличават.
  • #6
    предпочитам GT-R ( преди 8 години )
    Браво на човека,но не ми харесва - въпрос на вкус !!!
  • #5
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тоя пък странява кола в единични бройки произвдена за GT4 съзтезание с GT-R... божееее
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    Колата е създадена за шампионата GT4, т.е. разработена е за писта отговаря на спецификациите на FIA. Първите версии бяха от най евтините коли като производство, които участват в този шампионат.
  • #3
    v1per ( преди 8 години )
    Трябва да се види в действие този автомобил, за да се разбере дали си заслужава парите. ЕВАЛА на русенецът сбъднал мечтата си!
  • #2
    Анонимен ( преди 8 години )
    Един бутиков автомобил с единично производство, няма как да бъде евтин. Друг е въпросът дали това му е реалната цена. ОК, изглежда яко, карбон, това-онова, но това е марка непозната на пазара. Толкова неизвестна, че не зная кой ще го купи SIN R1 за толкова много пари. ГТР примерно е няколко пъти по-евтин, доказана бегачка с по-добри характеристики. Освен за колекционери не виждам кой друг би инвестирал. Риска да даде една торба с пари за нещо не добро и непродаваемо е много голям...
  • #1
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ами карбонът е доста скъп...
fallback
Последни