fallback

Миномет прегази Toyota Camry на кръстовище

Инцидентът се е случил на черен път в Русия (Видео)

Самоходен миномет прегази Toyota Camry на кръстовище в Русия. Инцидентът е станал през нощта, като пострадали хора няма, съобщава Vostokmedia. Зрелищната катастрофа е станала в близост до малко село в област Приморие. Японският автомобил се е движил по път без предимство, като при преминаване през кръстовище се е изпречил на пътя на тежката военна машина, твърди информацията. Не е ясно както точно превозните средства са се сблъскали на пустия черен път. Предполага се, че водачът на военната машина не е видял леката кола, тъй като инцидентът е станал през нощта. Минометът се е движил в дълга колона с други военни машини, като вероятно шофьорът на японската кола не е искал да чака и е опитал да премине между тях. Самоходният миномет много прилича на танк - има сходни габарити, маса (27 тона) и верижно задвижване, но е с различно приложение. Използва се за унищожаване на укрепления и бронирани превозни средства на врага. При катастрофата няма пострадали хора. Ясно е обаче, че тази Toyota Camry няма шанс да се върне на пътя.

Тагове:
fallback
  • #4
    Di Dolnia Debil ( преди 8 години )
    това камри Xa-Xa-Xa камри?????
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не виня шофьора на миномета. Трудно е да се сдържиш да не прегазиш някой грозен японски *** на пътя като това камри. Сега може да си купи човека ладичка да види колко по-добре е от тойота.
  • #2
    Japanese Guy ( преди 8 години )
    Nay-vaznoto e ,che При катастрофата няма пострадали хора.Ako beshe VW prosto nyamashe da se razbere kakva kola e bilo.
  • #1
    :) ( преди 8 години )
    Не разбрах, минометът или автомобилът е бил главен мениджър на Groupe Renault Румъния и главен изпълнителен директор на Дачия.
fallback
Последни