fallback

Volkswagen продаде повече вурстове отколкото автомобили

Колбасите на марката продължават да се ползват с огромна популярност

През 2015 г. германската компания Volkswagen е продала 7,2 млн. опаковки със собствените си колбаси, наречени „къривурст”. Това е с близо 1,4 млн. бройки повече от реализираните за този период автомобили, съобщава „Зюддойче Цайтунг”.Всъщност къривурст представлява наденица със ситно нарязано свинско месо. За първи път тя е приготвена в Берлин, като се продава с кетчуп или с доматена паста, примесена с къри.Това не е първият случай, когато колбасите на германската марка изпреварват по продажби нейните автомобили. През 2014 г. резултатът бе 7,8 млн. продадени къривурста срещу 6,12 млн. превозни средства.Компанията Volkswagen започва производството на колбаси през 70-те години на миналия век. Първоначално е създадено предприятие, чиято цел е да изхранва работниците от заводите на марката, но по-късно наденичките започват да се предлагат в супермаркети, както и на стадиона на футболния „Волфсбург”.На всички опаковки с колбаси, производството на автомобилния гигант, е поставен надпис VW Original Part, което се превежда като „оригинална част Volkswagen”.Германската компания произвежда също така кетчуп и сосовe, а Ford предлага под своята марка дървени въглища. Други нетипични продукти от автомобилни компании вижте ТУКСнимка: FaceBook / VW Currywurst 

Тагове:
fallback
  • #32
    Toyoda ( преди 8 години )
    Каквото и да говорят вагиналите, тойота не продава кучешка радост...
  • #31
    пена ( преди 8 години )
    Аз пък си мислех, че Фолксваген продават само вурстове.
  • #30
    Анонимен ( преди 8 години )
    На вурстовете надписа гласи:Народна кола оригинална част.Кажете ми, това не е ли малоумно! Не е ли още по-малоумно, производител на автомобили да произвежда колбаси! Да не говорим за измамите им, лъжливите софтуери и скапаната дефектна продукция, която се прикрива. Значи щом тези ***, правят подобни *** работи, феновете им са най-големите баламурници ***. Факт!
  • #29
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кучешка радост ФолцВаген!
  • #28
    Анонимен ( преди 8 години )
    Еех, трагикoмедия, щом думата "селяндуpи" сте стигнали да цензурирате, не върви на добре положението.
  • #27
    Анонимен ( преди 8 години )
    Много изискани ресторанти по света предлагат суши. Нито един обаче не предлага вурстове. Немците са захранени като пълни ***, това е простата истина.
  • #26
    Анонимен ( преди 8 години )
    какво РАВ4 тв гони бе - темата е за ВУРСТОВЕ!!!
  • #25
    Анонимен ( преди 8 години )
    като почнат делата в скоро време и вурстовете ше им вземат на тия убитаци
  • #24
    Анонимен ( преди 8 години )
    и хондите в турция са оригиналдъъъъъ.
  • #23
    VW на ги мислете ( преди 8 години )
    Оригиналдъ са тойотките произведени в Анадола!
fallback
Последни