fallback

Приключение за 7

Тест на новата версия на Nissan X-Trail

Тагове: nissan x-trail
fallback
  • #7
    The N-Man ( преди 8 години )
    До Явор:Много си прав.На третият ред освен деца няма начин възрастен да се качи.Аз само пробвах да се кача и повторих.А в Русия се поставят и старите двигатели, които не отговарят на европейските еко норми. Пък в САЩ има V6 мотор, автоматик с 4х4,който го няма в Европа,заради въпросните еко норми.Та не е само в БГ,а и за цяла Европа ситуацията с двигателите, задвижването и скоростната кутия.Тоя мотор със 163к.с. бензин, предно, ръчка,който го има за Кашкай, го има и за този, но не и за България.
  • #6
    The N-Man ( преди 8 години )
    В бързината съм допуснал правописни грешки, заради натискането на съседни бутони.Та както казах "От излизането на новият Екс-Трейл, предлагането е било и с 5, и със 7 места. ВИНАГИ!" Визирам само и единствено НОВИЯТ модел. Води се Т32. Първият е Т30, вторият е Т31. НОВИЯТ НЯМА НИЩО ОБЩО с предишните. Което го знам ОТЛИЧНО.По стечение на обстоятелствата живея недалеч от шоурума на Нисан, в който работи добър май приятел. Единствената му молба към мен е да не споменавам имена, когато коментирам.
  • #5
    ..... ( преди 8 години )
    NISSAN ROGUE
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ти май изобщо или не можеш да четеш или ако можеш не разбираш за какво става на въпрос. Прочети внимателно, бавно и не се разсейвай. прочети още няколко пъти бавно! Хайде сега кажи какво е написал и какво е имал предвид The N-Man!Запомни ли и ще успееш ли да го напишеш?почвам с първото му изречение:Каква нова версия, какво 5 лева?!Продължи ти нататък да анализираш, но мисли преди да напишеш, за да не те помислят за сляп и глyпав!
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    ""От излизането на новият Екс-Трейл""Чети внимателно, чети! И отново - ЧЕТИ! Новият, новият!Ей, то бива слепи хора, но как не прочете, че говорим за НОВИЯТ! Никой не ти е писал за старият.Защо в този сайт пишат само неграмотни хора и без очила? Защо?Автомобилът е много добър! Това е добре, че ще се предлага с автоматична скоростна кутия за модела с 4х4, защото досега има само автоматична за предното.
  • #2
    до: The N-Man ( преди 8 години )
    Викаш все едно и също, а?Абе ти изобщо качвал ли си се на 1-во, 2-ро и 3-то поколение X-Trail? май не си, за да приказваш подобни щуротии, че било едно и също. новата няма почти нищо общо с първите две. Даже и на картинка не си приличат, а ако седнеш зад волана и ако някой не ти каже, че това е X-Trail, няма никога да познаеш. Просто коренно различна кола са направили във всяко отношение.
  • #1
    The N-Man ( преди 8 години )
    Каква нова версия, какво 5 лева?! От излизането на новият Екс-Трейл, предлагането е било и с 5, и със 7 места. ВИНАГИ!От септември казва едно приятелче щяло да започне производството на модела в комбинация автоматик 4х4 с по-голям и по-мощен двигател. Това НОВОТО, което знам за тая кола и може да се нарече ново към момента.Иначе от 2 години си е все същата.
fallback
Последни