fallback

Най-странният Mercedes-Benz S-Class

Ателието GAS вече приема поръчка за направата на този Франкенщайн (Видео)

Изданието Autoblog публикува снимка на загадъчен седан, в който се комбинират компоненти от няколко модела на Mercedes-Benz. Машината е подготвена от американското тунинг-ателие Galpin Auto Sports (GAS). На страницата на GAS във Facebook снимката бе публикувана на 15 декември. Малко след това тя се появява и в Twitter, но по-късно бе премахната. Въпреки това в блога на компанията в социалната мрежа се съобщава, че вече се приемат поръчки за направата на такава кола. Проектът носи името Mercedes Royale 600. Подробности за автомобила няма, но се вижда, че в основата на автомобила е настоящото поколение на Mercedes-Benz S-Class. Решетката на радиатора е в стила на класическите Mercedes-и, а фаровете са взети от суперколата SLS. Освен този Франкенщайн на автомобилизма ателието предлага и спийдстър, постороен на базата на новото поколение на Ford Mustang.

fallback
  • #9
    Анонимен ( преди 8 години )
    Решеката е от Mercedes W100
  • #8
    Борис ( преди 8 години )
    Готин е и е много интересен с тези фарове, но фарове като на класическите модели биха му отивали също.
  • #7
    сменил съм няколко ( преди 8 години )
    За тези дето се скъсват да ги плюят - погледнете в обявите за продажби /не българските/ колко други марки на по 1 млн. км.се предлагат и колко на Мерцедес!? Защото Мерцедес и на мил. км. си е Мерцедес!!!
  • #6
    Еее баси и.. ( преди 8 години )
    ..ГАЗ-ката!
  • #5
    ne znaete ( преди 8 години )
    пурата/ w 126 няма такава решетка ве *** това е от мерцедес w 115
  • #4
    Гого ( преди 8 години )
    То качеството им винаги си е било такова .... дръгели! Само една изключително куха мутра може да хареса тези кривоизсрани коли :) То за това и им бяха основните потребители :))))
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хипер яко! А решетката въобще не е от пурата, по-скоро от 300se
  • #2
    УЧИТЕЛЯ ( преди 8 години )
    Не..последния е W208...моя е такъв и е супер
  • #1
    R.I.P Mercedes ( преди 8 години )
    Последните истински Мерцедеси бяха W140 и G55 AMG... В момента тази марка използва някогашното си величие като маркетингов ход, но истината е, че в момента качеството им е малко по-ниско от това на фиат...
fallback
Последни