fallback

Бившите от Top Gear вече снимат новото шоу

Джеръми Кларксън пусна кадър от снимките на първия епизод

Бившите водещи на автомобилното шоу по BBC - Top Gear, вече снимат новото си предаване. Джеръми Кларксън пусна в своя Twitter акаунт кадър от снимките на първия епизод, на който позира с колегите си Ричард Хамънд и Джеймс Мей. Снимка: Twitter Както изглежда първият епизод на новото предване ще представи три суперколи - Ferrari LaFerrari, Mclaren P1 и Porsche 918. Можем само да предполагаме какво са ни подготвили Кларксън и компания. Но съдейки по това, че предаването се снима на писта, най-вероятно става дума за състезание между трите върхови коли. Новото предаване на Кларксън, Хамънд и Мей ще се излъчва онлайн по канала Amazon Prime, като стартът му е насрочен за догодина. Спекулира се, че името му ще бъде Gear Knobs. Продуцент е бившият изпълнителен продуцент на Top Gear Анди Уилман, което вероятно означава, че шоуто ще бъде в стила на вече бившото предаване на тримата водещи. Що се отнася до поредицата Top Gear по BBC, тя също ще се върне на екрана през следващата година. Но с нови водещи, които според последната информация ще бъдат Дженсън Бътън, Крис Еванс и Джоди Кид. Тайнственият пилот Стиг също остава екипа, сочат спекулациите.

Тагове: top gear
fallback
  • #9
    Иван Радев ( преди 8 години )
    Хората искат да се забавляват. Както писа по-долу zoon-in. Ревютата тук са по-скоро между другото.
  • #8
    Анонимен ( преди 8 години )
    Пич нали затова има други предавания
  • #7
    Анонимен ( преди 8 години )
    На тия коли на снимката вече са им правили ревюта. Нищо ново няма да предложат. Хората не искат предавания със супер коли, а обективни ревюта с по-масови автомобили.
  • #6
    Анонимен ( преди 8 години )
    do zoom inДоколкото разбрах до сега епизода в Top Gear е излизал 1 млн. В новото е 4.5 млн.
  • #5
    zoom in ( преди 8 години )
    Според мен, още някъде след 2-рия сезон, става ясно, че голямото предимство на поредицата е хумора, който ги отличава от всички останали подобни предавания. Кларксън е надут и арогантен, но тримата са в перфектна симбиоза по между си и в този смисъл гледаемостта и успеха ще са там където са тримата. Дано имат и същото финансиране както до сега за да могат да заснемат още много дивотии. Ако някой иска просто субективно ревю на автомобили, в ютюб е вече пълно с десетки канали със скучни образи.
  • #4
    до dpa ( преди 8 години )
    на някой са му нахранили *** и сега скимти...
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    до dpa: за теб има турски сериали какво се оплакваш
  • #2
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ми не го гледай!
  • #1
    dpa ( преди 8 години )
    Оффф глупавото, безсмислено, кичозно и манипулирано предване не само че не го спряха, ами станаха 2 идиотските предавания!!!
fallback
Последни