fallback

Изцяло новият Volkswagen Tiguan

Кросовърът е по-голям, по-лек и по-икономичен

Тагове: volkswagen tiguan
fallback
  • #34
    Анонимен ( преди 8 години )
    некадърно копие на Дачия Дъстер от където винаги копират джиповете си. Обаче копието на дачия не им се е получило,с тия увиснали стопове като тъжно куче и тази отвратителна предница като нокторезачка показва защо в Германия няма авто-дизайн.
  • #33
    Анонимен ( преди 8 години )
    Отвратителен дизайн.Добре че се добраха до дизелите на ФИАТ.
  • #32
    Анонимен ( преди 8 години )
    Явно фолксваген имат някой отговорник по "грозен дизайн" и той се справя отлично.
  • #31
    анонимен ( преди 8 години )
    простите жълти фенчета си личат...
  • #30
    вретимир ( преди 8 години )
    супер е колата има и такова за айфон
  • #29
    анонимен ( преди 8 години )
    "2005 купуваме нов Пасат от магазина.Толкова посещения в сервиза,че накрая пичовете взеха да си мислят,че съм новия им колега."Нима! Какъм е този Пасат 2005г? Виртуален и измислен? Как пък за 8г моя, също взет от магазина, един път не влезе в сервиза извън планиранитеОт 2г си мисля да го сменя с новия, но не виждам смисъл. Колата е безпроблемна, чакам да почне да се разваля за да я сменя. Тя пък не ще...По темата: Тигуана е убийствен, стилен и красив, въпреки че не е моя клас кола
  • #28
    Нов внос ( преди 8 години )
    Брей, карачите на немски бракувани кочини "нов внос", се оказахте големи "разбирачи" от нови коли. Тоя кошник ще стане достъпен за вас чак след 10-15 години, когато ще ви го докарат "нов внос" от западните автоморги.
  • #27
    Анонимен ( преди 8 години )
    Интериора е от новата шкода октавия, с тази разлика, че средните въздуховоди на парното са с по-различчна форма. Дано и материалите не са същите. Пък и както чета и базата е една и съща.С други думи нова опаковка на стара кола. Хм.
  • #26
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не изглежда никак зле, но аз лично скоро няма пак да мина на VW, имам си причини и разчитам на личен опит - Джета и Тигуан, като държа да отбележа, че Джетата всъщност не се представи толкова зле за сметка на другата гадна дефектна бангия. Днешните са просто толкова далеч от добрата надеждност, че на човек му се струва, че е изтеглил няква баси късата клечка с тая кола.@ платените дилъри на VW: само с манипулации и стара слава не става.
  • #25
    ??? ( преди 8 години )
    Кросоувър, а стандартно само с предно?!? За 4х4 доплащаш...Тия от ФВ скоро и за двигател ще искат да се доплаща...А ВАГ фенчетата се кефят, като на вафла. Ами радвайте се деца
fallback
Последни