fallback

Италианци разкриха новото Renault Megane

По-мощната бензинова версия има 200 к.с.

Италианското издание Carpassion.it публикува официални снимки на четвъртото поколение Renault Megane. Световната премиера на модела ще се състои на автомобилното изложение във Франкфурт по-късно този месец.Ако се съди по фотографиите, новият Megane ще бъде доста по-агресивен от своите предшественици, а дизайнът му е в стила на последните модели на Renault – седана и комбито Talisman, и минивана Espace.На снимките е показана топ модификацията на хечбека – GT, която разполага с двойна изпускателна система, спортна предна броня и допълнителен заден дифузьор. В салона е поставен напълно нов цифров панел, голям централен дисплей, изцяло кожени седалки и двузонов климатик.В основата на новата генерация на Megane е модулната платформа CMF, използвана за показания по-рано кросовър Kadjar. В гамата двигатели на хечбека са включени бензинови турбо мотори с обем 1,2 и 1,6 литра, като по-малкият развива 130 к.с., а по-мощният – 200 к.с. Дизелите са с обем 1,5 и 1,6 литра. Очаквайте подробности Снимки: Carpassion.it

fallback
  • #21
    М еги ( преди 8 години )
    До този с алтернативно сексуалните изказвания,пичмного от този род който ти описваш карат точно мъжкарски коли да не споменавам марки защото всички ги знаят/немските премиуми/за да избиват несъществуващото мъжко в тях.Ние каращите Рено сме мъже без да се набиваме на очи и обичащи нежната френска возия,комфорт и удобство на достъпни цени.Всъщност аз съм за всеки да кара това което харесва без да го натрапва и обижда другите не споделящи неговото мнение.
  • #20
    до меги ( преди 8 години )
    нали вече ти казаха, че рено-проблемите не се усещат/разбират от алтернативно сексуалните!
  • #19
    М еги ( преди 8 години )
    До последния,карамп Меган2 новозакупен от 2005г.и до сега нямам 20 влизания в сервиз, та камо ли за дефекти.Увредил си се нещо с цифрите.А проблемите за всички коли 2ра употреба ще видиш като се поразходиш по магистралите до Словения да видиш нашите автовози на този род коли какво карат, жалко че затвориха Кремиковци,макар че с това рециклиране щеше да е на загуба.
  • #18
    до "неизпатилит ( преди 8 години )
    .. и др подобни: явно сте дотолкова увредени от "каране" на рено(най-често до сервиза), че 20-30 дефекта годишно ви се виждат като "нормална работа", както се твърди в т.нар. рено-сервиз!
  • #17
    Анонимен ( преди 8 години )
    Колко от вас са притежатели на нов автомобил, че давате мнения и съвети за всеки нов автомобил показан тук?
  • #16
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вълкът козината си мени, но нрава си не :)
  • #15
    Анонимен ( преди 8 години )
    Разкриха поредния *** на Рено. Дори от слънцето им се топят външните пластмаси. Имаше снимка от Италия. Смятайте...!!!! Баси ментака!
  • #14
    изпатили от рено ( преди 8 години )
    дано поне му пооправят техниката, че във фирмата се чудим как да се отървем от 3 постоянно дефектиращи мегана - новозакупени при това!имаме и 4 дачии които се оказаха доста по-надеждни от реноа сервиза е направо сбъднат кошмар!!!
  • #13
    Анонимен ( преди 8 години )
    Бедното имитаторче на RRE S3,пак не си е пило хапчетата
  • #12
    до RRES3 ( преди 8 години )
    Първо спри да пишеш с калкулатора и след това може да спреш с класификацията към хора които биха направили различен избор от твоя.
fallback
Последни