fallback

Opel представи новата Astra

Моделът използва нова архитектура, по-лек е с до 200 кг.

Тагове: opel astra
fallback
  • #24
    Тодор ( преди 8 години )
    Вие *** ли сте? Засега това са моторите, но това не значи, че това ще са всичките !!! Само тези са представили, но ще има още мотори и със сигурност ще има по-мощни варианти, смотани ли сте, какви сте?Няма как предния модел да има бензинки с 170 и 180 кончета и дизел с 165 и 195 коня, а новия да няма.Мислете малко с тия глави, затова са ви дадени.Модела е убийствен. Единственият проблем на Опел-а преди години беше ръждата, хората го оправиха с поцинковано купе и т.н.
  • #23
    Анонимен ( преди 8 години )
    По логиката на някой тук 40-50 к.с. стигат. Смъкваш 1-2 предавки и си ти. Да бе, да! Незнайно защо тогава, хората правят и по-мощни автомобили. Сигурно ей така за кеф, щом само със смяната на предавките ставал номера да изпреварваш. И много интересно колко ще вдигнеш на 3-та примерно с една малолитражка или как ще тръгнеш да изпреварваш и ще смъкнеш предавките, когато видиш, че някой ти идва насреща? И на магистралата сигурно така правите! Ръгаш 3-та за да изпревариш някой,който се движи със 120
  • #22
    до: Roadrunner ( преди 8 години )
    Кажи го същото на германци, австрийци, холандци, французи, швейцарци и др., че карат предимно комбита и ванове! Те горките от къде да знаят, че са бедни *** според един форумен капацитет, който се мисли за голямата работа и за големия богаташ, понеже вземал само един куфар за цялото семейство. Викаш по едни бански и по един чифт дрехи ви стигат. Да, виждал съм и подобни мърлячи, които през цялата почивка миришат на пор от пота и мръсотията по дрехите си.
  • #21
    abc ( преди 8 години )
    Предните фарове са откраднати от Clio. A задницата е открадната от BMW.
  • #20
    до до: Ахтунг ( преди 8 години )
    абе *** ти ако със 136 коня кола не можеш да изпревариш камион дето кара във 60 земи се гръмни. професионален шофьор ми бил - смешен, беден вагенски фен дето кара яйце със 60 умрели коня от 1989 година тръгнал да дава акъл на нормални хора?!?!?!
  • #19
    Анонимен ( преди 8 години )
    И заща изпреварването да е проблем? Една-две предавки и си ти. Като професионален шофьор трябва да го знаеш. Или само над 200 коня караш? Не забравай и друго - в европа се кара нормално, спазват се правилата и имат пътища. На никой производител не му пука за Бг с мижавите продажбици. Тези автомобили имат друг таргет и той не е БГ *** !!!!
  • #18
    Анонимен ( преди 8 години )
    Поредния провал на хлОпел. Тоя път изимитирали всички френски и корейски коли в всеки един елемент. Ама пак си остава евтина еднодневка която ще се обезцени за една година с 90% и няма да мяза на кола след 15-20 хил. км.
  • #17
    ЕКОномии ( преди 8 години )
    дори и за антенката на покрива им се свиди да я боядисат в цвета на купето! ех тоя говърмент моторс бе - ако не осакати колата не може! (не само антенката ами и липсата на 4х4, автоматик с 2 съединителя и т.н.)
  • #16
    до: Ахтунг ( преди 8 години )
    Стига писа глупости! Каква колона бе човек? Един тир само ти трябва и си до там. Ще има да се влачиш след него и да не можеш да го изпревариш. Да не говорим за разни стари камиони, които не могат да вдигнат 60.Ако наистина имаше книжка и опит нямаше да пишеш глупости. Малко повече мощ на пътя, никога не са излишни, стига да можеш и знаеш кога да ги ползваш. При изпреварвания са животоспасяващи. Повярвай ми! Повярвай на професионален шофьор с 25 г. зад волана.!
  • #15
    Анонимен ( преди 8 години )
    Уж хич не ти пука, а като има статия за Тойота не спираш да пишеш глупости. Тогава много взема да ти пука. В интерес на истината ППЕ е напълно прав за Аурис хибрид. Доказана техника, супер икономичност 3,6/100, прилична динамика и мощност, топ надеждност и здравина, комфорт и багажник на ниво. Има и комби, ако хеча му е малък. ДВГ е 99 к. с. и си в ниската данъчна категория. Получаваш доживотен безплатен нет в колата и 5 г. безплатно обслужване. Какво повече му трябва на човек.
fallback
Последни