fallback

Следващият VW Golf GTI ще има 300 к.с.

Модификацията ще отслабне с 45 кг. в сравнение с настоящия модел

Следващото поколение на Volkswagen Golf GTI ще разчита на мощност от 300 к.с. Това съобщава изданието Automobile Magazine, което публикува и свое виждане за това как ще изглежда автомобилът.Според информацията ръководството на германския производител е разглеждало три варианта за двигател на модификацията, като вече се е спряло на 2,0-литровия турбомотор от сегашния Golf R. На американския пазар ще се предлага различен GTI, който ще бъде оборудван с 2,5- или 3,0-литров V6 агрегат.След смяната на поколенията Golf GTI ще си остане с предно предаване и ще запази модулната платформа MQB. Хот хечът обаче ще отслабне с около 45 кг. в сравнение с предшественика си, като в списъка с опции ще влязат адаптивно окачване, нова спирачна система, допълнителни аеродинамични елементи и диференциал с повишено триене.Също така модификацията ще получи най-съвременните системи за безопасност и електронни асистенти, които ще работят с помощта на камери, следящи обстановката около автомобила. Golf GTI ще получи цифров приборен панел, както и мултимедийна система, която ще се управлява гласово и с жестове.Освен с GTI гамата „напомпани” Golf-ове ще бъде попълнена с версии R и RS. Първата ще разчита на 350 к.с., а втората – на 400 к.с. И двете модификации ще бъдат оборудвани с 2,0-литров двигател с 4 цилиндъра и 2 турбини, като по-мощната ще получи и електромотор, който ще дава допълнителна тяга при ускорение.Снимки: Aitomobilemag.com

Тагове: volkswagen golg gti
fallback
  • #9
    Рудолф ( преди 8 години )
    За пазари като нашия щенима далеч по слаби двигатели. Инак колата е невероятна. Германското превъзходство е неоспоримо.
  • #8
    Кой ( преди 8 години )
    Повечето хора в България трябва да работим повече от месец, само за да му платим годишния данък. А как да платя цялата кола?
  • #7
    Вретимир ( преди 8 години )
    оризарите полудеват секи път като от фолцваген изкарът нов модел
  • #6
    Анонимен ( преди 8 години )
    Върха е! Евала! Хонда Сивик пред негоо изглежда като неуспешен опит за дизайн на китайски студенти от началото на 90-те години.
  • #5
    Ауто ( преди 8 години )
    Започва да ми харесва! Дали не е защото са се постарали да го направят с леко японски/корейски дизайн? :)Най-накрая се усещат май от Ваген след толкова поколения на Гоуф, че с този скучноват и пенсионерски дизайн не могат да претиндират да са направили спортна кола, ако ще и 1000 коня да му "забучат"!
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    доста са се постарали браво
  • #3
    каква ирония! ( преди 8 години )
    Корола има претенции да бъде в същия клас,т.н. "Голфов клас".
  • #2
    Crazy Golf ( преди 8 години )
    Eeee, супер е тоя голф.
  • #1
    вретимир ( преди 8 години )
    тоя мотор ше го слагат и на ламборжини
fallback
Последни