fallback

Новата Mazda3 MPS ще разполага с 300 к.с. и 4х4

Хечбекът ще бъде показан през есента

Mazda ще представи предсерийния вариант на спортния хечбек Mazda3 MPS по време на автосалона във Франкфурт през есента, съобщава изданието Motoring, което се позовава на свои източници. Старото поколение Mazda3 във версия MPS. Снимка: Mazda Очакванията са модификацията, която ще се появи едновременно с фейслифта на сегашната „тройка”, да получи 2,5-литров турбо мотор с мощност 300 к.с. Хечбекът ще бъде оборудван и със система за задвижване на четирите колела, благодарение на която ще може да се конкурира с модели като Subaru WRX STI, Volkswagen Golf R и Ford Focus RS.Предишното поколение на Mazda3 MPS е оборудвано с 2,3-литров турбо двигател, който развива 260 к.с. Машината разполага със задвижване само към предните колела, като предлага ускорение от 0 до 100 км/ч за 6,1 секунди. Сега обаче това ще се промени, тъй като новата "тройка" е построена на платформа, подобна на тази на кросовъра CX-5.Очаква се 2,5-литровият мотор да бъде поставен и на всъдехода CX-9. Освен това японците готвят и възраждането на кросовъра CX-7. Той ще получи 3 реда седалки и ще бъде оборудван с 4-цилиндрови бензинови и дизелови агрегати. 

Тагове: mazda3 mps
fallback
  • #6
    :) ( преди 9 години )
    Mного ги обичат японците тия дупки на предните капаци :D
  • #5
    zoom-zoom ( преди 9 години )
    mazdaspeed 4ever! относно сув-овете на мазда... искам да знам защо топ нивото на цх-5 в момента струва колкото топ нивото на цх-7,когато беше нов...70К...някой има ли представа добре оборудвана цх-3 кво ще струва!?
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    Фокуса е изглежда по добре
  • #3
    RRE S3 ( преди 9 години )
    Kolko cilindara e tozi 2.5?
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    Доста сериозна промяна. Тази кола ще е много добра. Сегашната 3-ка е много красива, а тази ще е фейлифт със спортно излъчване и предполагам ще е нещо подобно на Civic Type-R с доста агресивен боди кит. Бая голяма стана конглокенцията в този клас и всички коли са около 300к.с. вече.
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    И 100% по-евтина от ГоУфу, въпреки тежките мита за японската продукция. Честито на вагонерите!
fallback
Последни