fallback

Cadillac обнови хибрида ELR

Мощността на купето достигна 233 к.с.

Cadillac представи обновения хибрид ELR, който се произвежда от 2013 г. Купето е получило няколко стилистични изменения, като се е обзавело с модернизиран силов агрегат, благодарение на който машината е по-мощна и по-бърза.Хибридът отново разчита на 1,4-литров бензинов двигател, използван за зареждане на батериите, както и на електромотор, отговарящ за предната ос. Литиево-йонните акумулатори обаче вече са с капацитет 17,1 кВт/ч (16,5 кВт/ч при старата версия), а мощността на агрегата е увеличена от 207 на 233 к.с.Обновеното купе ускорява от 0 до 96 км/ч (60 мили) за 6,4 секунди, което е с 1,5 секунди по-бързо от преди. Само на електричество машината може да измине 63 км, а пробегът с едно зареждане е 530 км. Пълното зареждане на батериите от мрежа с напрежение 240 волта отнема 5 часа, а с напрежение 120 волта – 13 часа.Освен това Cadillac ELR е получил модернизирано предно окачване с по-твърди амортисьори и усилен заден мост. Козметичните промени са засегнали решетката на радиатора и емблемата, на която вече липсва лавровия венец.В стандартното оборудване на модела са включени система да спътникова навигация OnStar, която поддържа 4G мрежа стандарт LTE, а също така и нови система за зареждане на мобилните устройства в автомобила.Цените на модела стартира от 58 495 долара, като срещу доплащане може да се поръча спортния пакет Performance Package, включващ спирачни механизми Brembo, спортни волан и гуми, а също така и адаптивни амортисьори и усилвател на кормилната уредба.Снимки: Cadillac 

Тагове: cadillac elr
fallback
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    Автомобила е супер с много прилични характеристики. Европейците да се учат как се прави, а не да лансират скучен дизаин десетилетия наред, да пущат измислени характеристики, които оборват всички физични закони и да се спрат с котайското качество, което бълват на килограм. Единствения недостатък на Кадито, като гледам е цената. При 60 000$ в хАмерика в Европа ще е толкова най-малко, но в ?.
  • #2
    AmericanMuscle ( преди 9 години )
    Много точен и безпристрастен коментар.Съгласен съм.
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хубави коли правят кадилаците и без да се изхвърлят, като ауди с хибриди по 300 коня и деклариран разход от 3 литра, който се постига само при слизане със загасен двигател от алпите и то за моментно състояние. Сглобката им е добра на кадитата, поведението на пътя по-скоро европейско и стегнато отколкото американско и клатещо се. Двигателите им са американски тип, но с много приличен разход в сравнение с конкУрентните аналози от европа. Дано пуснат повече модели и тук - ще имат пазар 100%.
fallback
Последни