fallback

Shelby направи Raptor със 700 к.с.

Специалната модификация на Ford F-150 ще излезе в серия от 50 бройки

Shelby American подготви специална версия на пикапа Ford F-150 SVT Raptor, която е получила името Baja 700. Модификацията е построена на базата на предишното поколение на модела, оборудвано с атмосферен V8 двигател с обем 6,2 литра.След намесата на експертите от Shelby American моторът е бил оборудван с механичен компресор Whipple, като мощността му е нараснала от стандартните 411 к.с. на повече от 700 к.с. Агрегатът е получил нов блок, нови инжектори, модернизирана система за охлаждане и нова изпускателна система. Освен двигателя преработено е и окачването на пикапа, за да може той да развива по-висока скорост при неравен терен. Машината е получила нови пружини и амортисьори, 18-цолови джанти и гуми BFGoodrich K02. От този автомобил ще бъдат произведени едва 50 бройки, като само доработката при тях е оценена на 45 000 щатски долара. Това означава, че със стойността на стандартния пикап модификацията на Shelby American ще струва около 90 000 долара.Снимки: Shelby American 

fallback
  • #4
    Серджо Макароне ( преди 9 години )
    Че се отделят *** друг път.Станции бол.Бг никой не я бръсне за държава че да я гледам.
  • #3
    Рамбо ( преди 9 години )
    Тази тесла след 100 километра ще трябва да я включваш към контакта за да минеш още някой метър. Пък в България станции за зареждане има през 500 километра. На ел. автомобилите времето още не им е дошло. Да не говорим че докато се направят батериите за ел. автомобилите в атмосферата се отделят вредни частици колкото за 10 000 автомобила на дизел или бензин.
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    Сравняваш американски V8 пикап, който тежи поне 2.5 т. с Тесла... и се пишеш "Серджо Макаране" ти непълнотелен малък д*бил според мен. По-добре не пиши коментари тук.
  • #1
    бай уй ( преди 9 години )
    Къде?На писта или извън пътя?Тя Тесла-та дали въобще ще може да се движи извън пътя?
fallback
Последни