fallback

Руснаци отговориха на Mercedes G63 AMG 6x6

Ентусиасти от Самара подготвиха Lada Niva с 6 колела

Показаният преди време 6-колесен пикап на Mercedes-Benz не дава покой на автомобилните фенове по цял свят. Поредният опит да бъде създаден подобен автомобил е дело на група ентусиасти от Самара, които построиха уникална Lada Niva с 3 оси и задвижване 6х6.В основата на проекта е стандартният ВАЗ-2121, чиято каросерия е напълно разглобена и преработена. Добавена е втора задна ос, като в крайна сметка поученият резултат се е оказал почти 2 пъти по-дълъг от оригиналната Niva.Технически подробности за машината не се съобщават от руските медии, като само може да се гадае дали тя е запазила стандартният си 1,7-литров бензинов двигател. Това е малко вероятно, тъй като след доработката автомобилът е натежал с около половин тон, което сериозно ще затрудни обичайният за модела мотор.Припомняме, че след излизането на Mercedes-Вenz G63 AMG 6x6 автомобилният свят буквално полудя по подобен тим машини. В Румъния бе създаден Dacia Dastruck, който е заводско изпълнение. А ателието Khan Design представи на автосалона в Женева своя версия на Land Rover Defender с 3 оси и направо плашещи размери.Снимки: ВГТРКОще по темата:Руският 6х6 стои над всички

Тагове: lada niva lada niva 6x6
fallback
  • #16
    Илко ( преди 9 години )
    Вижте предният ми коментар, колко минуса има! Тука има големи фантазьори, затуй Русия им кача космонавтите в космоса!
  • #15
    karutsar ( преди 9 години )
    Тия пияндурници що продължават да се излагат не мога да разбера?Цял свят вече знаят че са абсолютни некадърни относно автомобилостроене.
  • #14
    до раптор ( преди 9 години )
    Крим не е руски, а татарски.Но повечето татари са изгонени и руснаци са насилствено заселени."сигурно няма и да е последния случай на промяна на границите!"Сигурно. Но Русия гарантира тези граници при разпускането на СССР, даже иззе ядреното оръжие на държавите срещу това. Приказката за лъжливото овчарче знаеш ли я?Е, значи знаеш какво я чака Русия...
  • #13
    dragozow ( преди 9 години )
    Немците треперят от яд сега.
  • #12
    Илко ( преди 9 години )
    Раптор ко им се обясняваш на тия *** Те още си мислят , че Американците са кацали на Луната!
  • #11
    раптор ( преди 9 години )
    Какво са напднали?!?! Крим си е руски, не умря никой! В източна украйна се събират тези които не искат да се асоциират с пумийна яма! Престъпниците се давят! Да бяха читави укр. управници - щях да се съглася с тебе! И да ти кажа след разпадането на СССР не е първи, сигурно няма и да е последния случай на промяна на границите!
  • #10
    Анонимен ( преди 9 години )
    След като нападнаха суверенна държава с народ който е братски за тях, руснаците са ми супер противни и не искам да виждам повече нищо за тяхната гадна дъжавица.
  • #9
    Илко ( преди 9 години )
    Русофобията е болест!
  • #8
    raptor do Учителя ( преди 9 години )
    За кой тъжиш бе? За космическата нация ли? Я си прибирай скърбите, че руските туристи искат да си усмихнат и ведър!
  • #7
    Учителя ( преди 9 години )
    Ако не беше тъжно щеше да е смешно. Това да не е рубрика за анти коли?
fallback
Последни