fallback

Обновеното Polo седан се появи в мрежата

Модификацията ще бъде насочена предимно към развиващите се пазари

Снимки на обновения Volkswagen Polo във версия седан се появиха в интернет. Любопитното е, че автомобилът е заснет в Русия, където ще бъде съсредоточена част от неговото производство, съобщава Kolesa.ru.Предполага се, че автомобилът е заснет в близост до завода на Volkswagen в Калуга. Това е първият фейслифт на седана след излизането му на пазара през 2010 г. Промените са засегнали най-вече предната част, където налице е нова решетка на радиатора с стила на обновения VW Jetta. Сменен е и капакът, появили са се също така нови фарове срещу мъгла – същите като на хечбека Polo.Задната част на седана на практика почти не е променяна, ако не се брои хромирана лайсна, която вече е разположена малко над мястото за поставяне на номера на автомобила. Леко „пипната” е и задната броня, която е изрязана заради тръбата на изпускателната система.Очаква се гамата от двигатели да не бъде променяна. Освен към пазара в Русия обновеният седан Polo ще бъде насочен към развиващите се страни, като едно от първите места, на които ще бъде предлаган, е Индия.Снимки: Kolesa 

Тагове: volkswagen polo
fallback
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    До долния. Но пък за сметка на това е и скъп. Така е, лукса струва пари и по добре да дадеш 4-5 бона отгоре ама ще караш Фолцваген и ще ти се лепят мацките. Щот си баровец. Те не разбират дали е Поло или Туарец.Важното е че е Фолцваген.
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    Външния вид е меко казано грозноват. Не мога да разбера ваг, когато си решил да направиш седан, защо трябва да го направиш да буди отвращение. Както и да е това си е тяхна политика и мисля, че за това ще гледаме все повече японски коли и все по-малко германски. Иначе съм се возил в Поло, вози много дървено, вътре е тесен като в кашон, и що годе ужасен интериор, но пък отвън е кошмарно грозен.
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    поло - кашон
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    Мчи то кат старото Поло седан.
fallback
Последни