fallback

В Китай все още продават първото поколение Mazda6

Моделът струва около 20 000 долара

Ако сте фен на първото поколение Mazda6, но искате да имате новопроизведена кола, просто трябва да отскочите до Китай. Версията седан на модела все още се произвежда в страната, заедно с второто и третото поколение Mazda6, пише китайското издание Аuto.Sohu.За моделна година 2015 местният джойнт-венчър FAW-Mazda, който произвежда модела от 2003 година насам, е подготвил и сериозни отстъпки. Вместо за около 26 000 долара китайската Mazda6 сега се предлага срещу само 20 718 долара.В Китай първото поколение Mazda6 се оборудва само с един двигател. Той е бензинов с обем 2,0 литра и генерира 147 к.с. Изборът от трансмисии е между ръчна с пет степени и автоматична с четири.FAW-Mazda продава също така второто и третото поколение Mazda6, но под различни имена - Ruiyi и Atenza съответно. Снимки: Аuto.Sohu

Тагове: mazda6 faw-mazda
fallback
  • #9
    Анонимен ( преди 9 години )
    Мда, в Китай първата генерация Мазда 6 успешно конглокира последното поколение Пасат. Докато в САЩ на Пасат му се налага да се бори с последното поколение Мазда и затова не му върви в продажбите. Му-ха-ха-ха!
  • #8
    Анонимен ( преди 9 години )
    САЩ, като население са джудже спрямо Китай. В САЩ почти всеки навършил 16 г. има кола. Държавата е не толкова гъсто населена, като изключим мегаполисите. Китай е една от най-гъсто населените държави в света. Ако всеки втори китаец е с личен автомобил ще стане мазало. В момента пътната инфраструктура не може да поеме наличния трафик и задръстванията са огромни, а какво остава да се увеличат колите. Друг проблем ще бъде екологията и разхода на горива.Ако има 1 млрд. коли в Китай петрола свършва...
  • #7
    Горублянски фен ( преди 9 години )
    Че то и в БГ-то си се продава предимно този модел, само дето не е чисто нов автомобила.
  • #6
    Анонимен ( преди 9 години )
    А в САЩ сигурно последния модел е $25 000. Имаш две различни общества и две различни стратегии:В САЩ обществения транспорт е ограничен!Докато в Китай е доста добре развит!Затова в САЩ цените са относително ниски на автомобилите,докато в Китай се завишават с такси,за да се стимулира използването на обществения транспорт(метро,влакове,тролейбуси и т.н.)
  • #5
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много здрав и сполучлив модел се оказа. Единствено в началото на производството имаха проблем с корозията, но после го оправиха. много здрава във всяко отношение кола.Не се учудвайте на цената! В Китай колите се продават с 200-300% надценка и са много по-скъпи отколкото другаде. Правят го, за да ограничат купуването на автомобили и да стимулират общественият транспорт.
  • #4
    zoom-zoom ( преди 9 години )
    prez january 2007 bqh v qingdao, v salonite na VW ima6e passat 3ka ot '91, prodava6e se kato santana! aide nedeite taka, 4e ako po4nem da se debnem, 6e se hvanem!!!
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    21 190 :)http://***.mazdausa.com/MusaWeb/displayHomepage.action
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    А в САЩ сигурно последния модел е $25 000.
  • #1
    AU ( преди 9 години )
    Супер предложение. Ако не ти трябват т.н. модерни сейфти системи е супер преложение - в другите аспекти мазда не са напреднали много - така, че първата е като третата генерация.
fallback
Последни