fallback

Ежедневен състезател

Тествахме Renault Megane RS 275 Trophy

fallback
  • #47
    Сашко ( преди 9 години )
    Въпросът е изработката на това рено, което както на всички рена е под всякаква критика! Имахме меган и лагуна и да ви кажа по-строшени коли от това май са само едновремешните москвич и лада. Ама и те май издържаха повече по нашите пътища.
  • #46
    alexander ( преди 9 години )
    и още - всеки гледа ускорението до 100 км/ч, но разглеждайки внимателно ще видите, че няма стокова кола на предно, която да пада под 6 сек. Няма авд - няма сцепление за старт, обаче доускоренията ги има, говорим за кола 275 кс. За сравнения ВРХ СТИ вер 7-8 или Ево 7-9 са около 265-280 кс и на старта ще са по-бързи, макар и по-тежки. На доускорения ще е на кантар работата обаче.
  • #45
    alexander ( преди 9 години )
    когато се сравнява с Фокус, нека се вземе този, в същия клас е http://***.cars-data.com/en/ford-focus-2.0-ecoboost-st-2-specs/14147Това което не е написано в статията е, че от всички бързи хечове на предно, до момента единствено това рено е с механична виско блокировка на предния дифф, т.нар LSD или шпер. В предаването Fast Lap по AMS Channel Фокуса с 250 кс и предно беше по-бавен със 1 сек от Голф 7 ГТИ 220, който пък беше по бавен с няколко секунди от това Меган RS
  • #44
    Граматик Дифорсов ( преди 9 години )
    "соломономско" ???? Една дума, а толкова грешки! - ами баш като за рено, де! )))
  • #43
    Анонимен ( преди 9 години )
    "соломономско" ???? Една дума, а толкова грешки!
  • #42
    Любопитен ( преди 9 години )
    Абе тук има ли един поне, който да е карал, поддържал автомобил?И кой точно Фокус убива Мегана?Онзи дето 2009та с 305 коня върти на Нордшлайфе с 10 сек по-бавно от по-старото и с по-ниска мощност Ренде?Нека го видим какво ще направи сега, като е с 4х4. Дотогава си бутайте мачбоксчетата и не обсъждайте неща, които не разбирате.
  • #41
    До по-долния ( преди 9 години )
    Да тоя меган е с предно, но е в класа на фокус, астра, голф и т.н. И когато Форд слага 4Х4 и убива мегана, тия от рено трябва сериозно да се замислят!А иначе няма медия, списание, класация за качество и надежност да са казали добра дума за рено въобще последните поне 10-15години!
  • #40
    д-р Хаус ( преди 9 години )
    И,аз съм твърдо за Фокуса,тези френски не ми ги хвалете толкова,като ги знам колко са трошливи,като оризарките.
  • #39
    Анонимен ( преди 9 години )
    Фокуса е 4х4 разбирачи тука говорим за кола с предно. Рено е много добро няма списания или предаване или какъвто и да е вид медия която да е казала нещо лошо за него.
  • #38
    Анонимен ( преди 9 години )
    Някакви *** комплексарчета мислят че Фокуса е красива кола. Боже върни си тъпите комплексирани селяци на село!!
fallback
Последни