IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW Individual представи X5 M и X6 M

Спортните кросовъри разполагат с уникални екстериор и интериор

BMW Individual представи X5 M и X6 M

BMW Individual, подразделението на германската автомобилна компания, създаващо уникални аксесоари и лайфстайл продукти, представи свои версии на X5 M и X6 M. И двата спортни кросовъра от ново поколение са оборудвани с екстри, които се предлагат за първи път при тях.
BMW Individual представи X5 M и X6 M
Показаният на снимките X5 M, например, разполага със специален цвят металик (Pyrite Brown), който е допълнен с Xirallic пигменти, създаващи комбинация от различни нюанси на кафявото под повърхността на боята, сочи информацията от BMW. При X6 M цветът е черен (Azurite Black), който обаче съчетава различни нюанси на синьото при определени условия на осветеност.
BMW Individual представи X5 M и X6 M
Интериорите на автомобилите също са оборудвани с уникални материали. Кожената тапицерия е Smoke White Merino, като е допълнена от таван, обшит в алкантара със същия цвят (Smoke White). Таблото е покрито с комбинация от светла и тъмна кожи, съшити с контрастиращ едър шев, а декоративните елементи са в черен пиано лак.
BMW Individual представи X5 M и X6 M
Новите X5 M и X6 M, представени по-рано тази година, се задвижват от 4.4-литровия V8 двигател на компанията, който е настроен да генерира максимална мощност от 575 к.с. Максималният въртящ момент е 750 Нм, като се предава към четирите колела посредством 8-степенна M Steptronic трансмисия. Ускорението 0-100 км/час става за 4,2 сек.
BMW Individual представи X5 M и X6 M
Снимки: BMW

Още по темата:
BMW X6 M изравни M3 Coupe на Нюрбургринг
BMW показа новите X5 M и X6 M
BMW представи ски лифт

 

 

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    trex ( преди 9 години )
    Толкова от рязах дизайнер => чалмарски автомобили.
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    The NHTSA обяви, че отменя i8 BMW продадени в САЩ заради проблем може да съществува с неадекватна заваряване болт в резервоара за гориво, свързващ заземяването между резервоара и шасито на автомобила.И все пак това не е ясно дали списъкът на отмяна удължен, но този брой 14V674000 претенции, че процесът на заваряване се използва, за да се свържете този кабел е неефективно и може да доведе до изтичане на гориво, което може да доведе до пожар.Американска фондация поддържа опасения 223 i8, произведени между 16 май и 16 септември 2014 г. Те бяха определени и съобщени на собствениците да се втурне към най-близкия гараж за ремонт на проблема, който включва подмяна на резервоара.
  • #5
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    как може да направят толкова отвратително стопове на Х6цата се питам аз. Направо отидох да повърна като ги видях.Тва е ИЗРУД. Фиат мултипла има по-хубава задница. УБИЙТЕ ДИЗАЙНЕРА ! ВЕДНАГА !
  • #4
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Лаксус! ( преди 9 години )
    Дошо, ама ако Лексус направят такъв джип...тука ще се пънеш..колко бил "убав"..."балък" си ти, защото не си се качвал на повечето коли, които коментираш!
  • #3
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Вурстовете за всеки "специален" бод от конеца ще искат по 10евра! Ми като има балъци да плащат за "спортен" джип над 2 тона, що да не?
  • #2
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    тези цветове на живо имат много интересна дълбочина и нюанси, които не се хващат на снимки. таблото е малко странно с това кафяво отгоре, ама иначе не е зле всъщност ;)
  • #1
    13 rate up comment 12 rate down comment
    Wow ( преди 9 години )
    Уникални машини! Само кайена може да се сравнява с тях всичко друго е компромис. M power!