fallback

Руснак прекара две денонощия върху „паяк“ (обновена)

Мъжът отказа да позволи да му преместят неправилно паркирания автомобил

Руснак прекара 2 денонощия заключен в своя Hyundai, който бе качен върху машина за евакуиране на неправилно паркирани автомобили. Комичната случка се разигра в Новосибирск, съобщава „НСГ Новости“.Мъжът, който се казва Олег Щадрин, твърди, че е пристигнал в града по работа. Той се опитал да паркира своя миниван Hyundai H1 в близост до гарата, но не намерил свободни места. В крайна сметка оставил колата под знак, който забранявал паркирането.Руснакът се върнал след няколко минути и видял как товарят автомобила му върху евакуатор. Щадрин се качил върху „паяка“ и влязъл в колата си, като се заключил. Общинските служители, които вдигали минивана, повикали полиция. Униформените обаче предпочели да не се намесват в конфликта.Самият Щадрин започнал да припалва автомобила си, за да се сгрее, като същевременно се опитвал и да пести горивото. Според пристигналите на място журналисти мъжът не е палил колата през последните 15 часа, което сериозно притеснило полицаите. Те повикали и екип на „Бърза помощ“, тъй като се притеснили, че шофьорът е измръзнал.Щадрин обаче отказал да тръгне с лекарите. Той бил категоричен, че трябва да му се напише акт, който по-късно да плати. Категорично обаче отказвал да плаща за евакуирането на автомобила, както и за престоя на наказателен паркинг.„Ще седя, докато не замръзна или не умра от глад, но моят въпрос трябва да бъде разрешен“, категоричен бе руснакът, който в крайна сметка постигна своето. Служителите на реда свалиха колата му от евакуатора и го пуснаха да си отиде, след като преди това му написаха 2 акта. Единият е за неспазване на знаците и неправилно паркиране, а вторият - за отказ да се подчини на полицейско разпореждане. Снимка: НСГ Новости

 

 

 

Тагове:
fallback
  • #8
    Анонимен ( преди 9 години )
    А,лафа за табелките майна ,го измислиха Софиянци,а той гласи .Най -хубавото в този град е табелката за София.Този лаф го употребявахме софиянци,тези които бяхме войници в други градове,та това беше актуален лаф преди 20-30 години.
  • #7
    Кико ( преди 9 години )
    До Triforce:++++++++++++Да не си пловдивчанин, защото и аз го ползвам често този лаф?
  • #6
    thebrainless ( преди 9 години )
    Абсолютен рекет е това, отвличат ти колата и те принуждаваш да плащаш. В нормалните държави се глобява, не ти крадат колата.
  • #5
    FenIX ( преди 9 години )
    Така е, в София се набиха всички възможни институции, бизнеспаркове, болници, научни институти, университети и т.н. Възмутения софиянец ако си мисли, че всичи тия институции могат да се напълнят само с кореняци софиянци е в голяма грешка. Но все пак може да направи личен бойкот - като му потрябва лекар/зъболекар, адвокат и т.н. да не гледа дали са добри в това което правят, а къде са родени и да избира само "кореняци" софиянци ;)Кореняци е с "" защото такива живи почти няма ;)
  • #4
    Triforce ( преди 9 години )
    И да добавя - мой приятел, електроинженер едвам се закрепи в Казанлък със заплата 700 лева и каза, че за момента го устройват! Никога повече не иска да чува за София, докато може да си позволи да живее някак си в Казанлък. Пак повтарям - хората идват заради парите, не заради кефа си!Аз София не я понасям! Както имаше 1 лаф - "Най-хубавото нещо в София е табелката за Пловдив!".
  • #3
    миекащ селтак ( преди 9 години )
    И заради такива миекащи като вас,дето се набутахте в софия,е затова няма да се оправиме.Що не си стоите по схлупените селца и колибки,ама не искате да сте софиянци,хайде че днеска е петък,време е да си ходите по забутаните села.
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    Заради такива като теб никога няма да се оправим!
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тези паяци са големи кожодери.Един колега преди години беше легнал пред паяка....не стига ,че са тесни улиците и няма места,ами те глобяват.
fallback
Последни