fallback

Fabia със самочувствие

Изпробвахме новото поколение на компактната Skoda

Тагове: skoda fabia
fallback
  • #10
    Анонимен ( преди 9 години )
    Фабия със самочувствие е, като самочувствие без покритие. Не казвам, че са лоши автомобили, но за самочувствие се иска и още нещо. Най-обикновена марка от ниския клас, конглокираща се с Дачия, няма начин да ти даде самочувствие. Кола, която да те закара от т. А до т. Б. Колко безпроблемно, надеждно и комфортно е друга тема.
  • #9
    ТТ ( преди 9 години )
    и не било предницата, а тропали спирачните апарати. Останах озадачен, но нищо не можело да се направи така си били и да не се притеснявам. За сега други проблеми няма, но все пак са и нови коли на по 1 г. Дано и занапред да е така, но се съмнявам. Прекалено от рано започнаха да напомнят за себе си. По-рано имах познати таксиджии с Шкоди. Говорил съм с тях и всички се оплакваха от колите си. Повечето си взеха от други марки след това и никой не повтори. Явно само цената им е добра, но не съвсем.
  • #8
    ТТ ( преди 9 години )
    Във фирмата има служебна Фабия и Октавия. Материалите и изпълнението не са никак добри. Фабията на първата година 25 000 км. се раздрънка цялата. В купето няма пластмаса, която да не скърца или издава някакъв звук. Наистина доста лошо изпълнение. Механизма на задната лява врата отказа и се наложи да го сменят гаранционно. Октавията е една идея по-добре, но и при нея се чуват звуци в купето,а при преминаване през неравности или паваж се чува потропванев предницата.В сервиза казаха, че е нормално
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много добре изглежда. Пълна е и със свежи хрумки. Шкода винаги е била най-добрата фирма на концерна ФВ, както откъм надеждност, така и откъм съотношение качество-цена.
  • #6
    nikito_blend ( преди 9 години )
    Това с телефона в cupholder-a ме кефи.
  • #5
    zoom-zoom ( преди 9 години )
    sorry, no ako govorim za design novata mazda 2 e 100 puti po-interesna!
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    След година като си сменям автомобила ще е със такава фабия.Аз и до сега съм го обмислял тозо вариянт ама сега съм сигурен.
  • #3
    petar ( преди 9 години )
    орязана пласмасория на завишени цени с непоносимо твърдо окачване...а тези "приказки" на гейовете дизайнери май на всички омръзнаха
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кефи колицата, много по-добре изглежда от преди.А този под мен ако беше ходил в Португалия, щеше да знае, че снимките са правени именно там
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    Че е реклама тази статия е ясно. Ама поне да бяхте показали някоя снимка от "този тест". Липсата на такива ме кара да мисля, че автора едва ли е тествал тази кола.
fallback
Последни