fallback

Fabia със самочувствие

Изпробвахме новото поколение на компактната Skoda

Тагове: skoda fabia
fallback
  • #20
    Ъ ( преди 9 години )
    Тук е пълно с аматьори, разглеждащи автомобили на картинки и разбиращи повече от всеки друг :)
  • #19
    Марто ( преди 9 години )
    Този тест е преписан с лека преработка от мобилето
  • #18
    Анонимен ( преди 9 години )
    Даа, от групата от масовите май само на Сеат им разрешават да поразчупят дизайна. Останалото е еднотипно.
  • #17
    Анонимен ( преди 9 години )
    малка поправка малко надух цената 27 хил е сегашната (ако не броим спортната - 36 хил) но като знаем ВАГ новата доста вероятно да клони към 30
  • #16
    Анонимен ( преди 9 години )
    шкодите са евтини в базовата си конфигурация където няма дори радио, а джантите са 14 цола да не говорим за навигация или синхронизация с телефонтук хубаво са похвалили топ версията но тя струва над 30 хил без допълнителните екстриа за тази цена ще си купиш каквото искаш компактно автомобилче кеф ти японско кеф ти европейско с по-добри материали и без славата на бюджетно возило
  • #15
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дори и за по-н искате цена Шкода не е никаква оферта. за по-малко сума и по-висока надеждност вземате Дачия. Ако искате да е нова колата естествено. Според мен обаче най-изгодно е да се вземе кола на няколко години на малко км и с все още не изтекла гаранция. От новото по-хубаво няма, но ако ще си купувам ново трябва да имам поне още 3 пъти повече пари като цената на колата.
  • #14
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе Skoda, не ми ги хвалете. Оня ден гледам съседа си купил Fabia, какво да ви кажа, хем ме напушваше на смях, хем го съжалявах човека. Викам му, братле защо не си взе оригинала ами това чешко копие? Значи то бива, бива копиране, ама такова копиране 1:1 не бях виждал. Крали от Мерцедес от всякъде, интериор, екстериор. То волана, седалките, скоростен лост, дисплея за климатика и т.н. чак дори и бутоните за настройките на седалките, направо отчайваща марка е това ФВ Груп. Ташаааак!
  • #13
    reload ( преди 9 години )
    Добавили са доста екстри, НО дизайна на Фиат Стило от преди повече от 10 години е..... Ако не могат да мръднах от класическите форми на Голф 3 да отворят гугъл и да видят как го правят Мазда, Тойото, Ситроен, че и Опел в този клас.
  • #12
    Анонимен ( преди 9 години )
    Че снимките са от Португалия е ясно. Но тези снимки не са направени от автора на статията, който изобщо не разбира от автомобили. Който е прочел писанията на горните редове ще разбере, че това е писано от драскач мислещ се за журналист. Да, ама НЕ Е.
  • #11
    бай глокти ( преди 9 години )
    ..............................._
fallback
Последни