fallback

Audi RS4 остава без V8 мотор

Следващото RS6 обаче ще запази своя агрегат

Компанията Audi планира да лиши следващото поколение на „напомпаното“ комби RS4 от 8-цилиндровия му двигател. Това съобщава изданието Motoring, което цитира шефът на подразделението quattro GmbH Хайнц Холервегер.В момента комбито RS4 (на снимката) разчита на 4.2-литров атмосферен V8 двигател с мощност 450 к.с. и 7-степенна роботизирана скоростна кутия S tronic с два съединителя. Автомобилът с такъв агрегат ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди.По думите на Холервегер следващото поколение на модела няма да се нуждае от голям „осмак“. Топ мениджърът е на мнение, че в линията на Audi има достатъчно мощни 6-цилиндрови двигатели, които могат да сменят сегашния V8. В същото време обаче следващото RS6 ще запази V8 мотора.Премиерата на новото Audi A4 ще се състои на автосалона в Женева през март догодина. От компанията вече обявиха, че моделът ще бъде най-технологичният и най-икономичният сред своите конкуренти. В оборудването на машината ще влезе система за нощно виждане, проекционен дисплей и напълно светодиодни фарове.Един от основните конкуренти на Audi RS4 - BMW M3, също изостави V8 двигателя си за сметка на шестцилиндров агрегат с турбо.Снимка: Audi 

Тагове: audi rs4
fallback
  • #7
    бавареца ( преди 9 години )
    ауди изкачва ски-шанциhttps://***.youtube.com/watch?v=faiFfBxhT8sиhttps://***.youtube.com/watch?v=25u80sQkkkMТези изкачвания не са монтаж.
  • #6
    нововнос ( преди 9 години )
    Гледайте видеото, което Дошо пусна и си мълчете. Видно е, че кенефът Алуди и един бордюр не може да качи със митологичното си 4х4.
  • #5
    бавареца ( преди 9 години )
    само така момчета - слагайте един V6 с хибридно турбо, влизайте във F1 и им скъсайте *** на всички. напредък чрез техника!
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    *** мяуди дето завива все едно има умрял кон на предния капак не ми го хвалете!
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    Доше , каква е тази реклама на Аглока дето си прикачил?
  • #2
    до Дошо ( преди 9 години )
    Ясно е, че японците "хитреят" със системата си в CR-V,което не е нищо повече от едно повдигнато комби.Може да бъде лидер само в сегмент,където са Qashcai,Duster,Capteur,C4 Aircross,Cuda и други подобни,където базово са 2WD и само като опция могат да станат 4WD.
  • #1
    до Дошо ( преди 9 години )
    Доше,това като го гледаш, дали ше превърта гуми като СР-В-ито върху ролките?
fallback
Последни