fallback

Ако суперколите имаха базови версии

Вижте как биха изглеждали със стоманени джанти и небоядисани брони

Тагове: x-tomi
fallback
  • #12
    WRC ( преди 9 години )
    готиноКолко различно зле изглеждат с железни джанти с висок профил. Браво на автора
  • #11
    RRE ( преди 9 години )
    Samo Toyotata izglejda krasiva i taka.
  • #10
    Младен ( преди 9 години )
    Свежа идея. Евалата. Весело е!
  • #9
    Achtung до zoom in ( преди 9 години )
    на 100% си прав, но няма смисъл да спориш тук. 90% от Българите карат 20 годишни коли, купени преди 10 години с потребителски кредит и въобще не са влизали в представителство на някой от вносителите на коли или пък не дай се боже да се зачетат по-подробно в брошурката за конкретния модел. Дори елементарни неща липсват в базовата версия........
  • #8
    до: zoom in ( преди 9 години )
    Пишеш големи тъпотии. През последните 10 г. съм купил 3 нови автомобила на които базовият цвят не е бил бялото. Не те знам ти кога си купувал НОВА кола, но май никога не си щом бълваш подобни щуротии. Нямам намерение да споря с теб или с който и да е по въпроса. Всеки може съвсем спокойно да влезе в който и да е сайт на марка автомобили, да пусне конфигуратора и да види,че не само бялото е базово.Дори в момента, последната ми НОВА кола е черен цвят без доплащане за него.Свери си часовника колега
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Едни стоманени джанти и небоядисани брони ли правят един модел "базов"?
  • #6
    zoom in ( преди 9 години )
    До анонимното под мен: явно, за последно ти се е налагало да си купуваш кола през соца. Бялото е основата и в ценовата листа не се води цвят и не се заплаща. Всички коли са бели преди да се нанесе следващия цвят, ако ще има такъв. Сега виж ексклузивния цвят на Ламбото или на Макларъна и ми кажи в коя базова версия има такива цветове. Не говорим за тези супер-коли, защото при тях концепцията за базово оборудване просто не съществува и поне за това си прав, че статията е ***.
  • #5
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ако суперколите имаха базови версииПоредната *** статия. Всяка кола има базов модел. Какви екстри влизат в базовата версия е отделен въпрос. Между другото, повечето производители на коли дори в базовата версия нямат опция за стоманени джанти. Повечето са с алуминиеви. Само цолажа се различава в зависимост от пакета, който се поръчва.zoom in, би ли обяснил какво значи липса на цвят! Бялото цвят ли е или според теб не е? Я погледни, дали в базата не влизат и други цветове случайно!
  • #4
    zoom in ( преди 9 години )
    Пропуснали са, фактът че базово оборудване означава и липса на цвят - трябваше всичките да са бели като служебни Дачии :-)))Какви са тези ексклузивни цветове ?!?
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    Мерцедесът действително изглежда красив и така.
fallback
Последни