fallback

Toyota представи нова лодка

Плавателният съд използва двигател от Land Cruiser

fallback
  • #15
    Анонимен ( преди 9 години )
    Нека има, решили хората - лодка, направили лодка. Утре и хеликоптер ще направят ако решат.А пък за Мицубиши въобще няма смисъл да се говори, MHI правят даже и ядрени реактори, така че имат ресурс, тях не ги мислете ;)
  • #14
    RRE ( преди 9 години )
    Taia statia dokaza kolko napred v tehnikata sa iaponcite - samoleti,korabi,iahti.razbira se tezi ne6ta ne vylnuvat bednite golfadjii,za6toto te niamat pari za iahti muhahahahahahaha
  • #13
    Анонимен ( преди 9 години )
    Баницата ако е направена от ВАГончетата, смятай, че и такава новина ще има. Те първо обаче да си извадят ръцете от задниците, за да направят нещо, като света, а не само да лаят по медиите!
  • #12
    пепер ( преди 9 години )
    Аутомедиа - новини за лодки, за телефони... утре и някоя рецепта за баница?!
  • #11
    Кондьо ( преди 9 години )
    Я карам само японско и слушам само сръпско! Моа да си купвам една такаа лодка, ама ме е стра от водата!
  • #10
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тия смотльовци една свестна кола не могат да направят, взели да правят лодки! Сигурно потъват още неизминали и 100 мили!
  • #9
    до: Факт ( преди 9 години )
    Ей тука за пореден път се убеждавам, че са най-най-най простите хора!------------------------------------На първо място, предполагам визираш себе си и след това останалите!Между другото, когато някой няма какво да каже или не може да докаже тезата си по нормален начин, започва да обижда точно, като теб. Нещо по темата да кажеш или е по-важното да наречеш всички с епитети, за да си спокоен! Успокои ли се вече? Ако е така, пусни водата след себе си, че много се размириса.
  • #8
    Факт ( преди 9 години )
    Ей тука за пореден път се убеждавам, че са най-най-най простите хора! Нека немци, корейци, китайци, японци, марсианци продължават да произвеждат, от това печелят всички, колите и на едните и другите стават по-добри. Хората на това му викат конглокенция! После всеки си има предпочитания, купува или едното, или другото. Ама Бай *** си знае само неговото и всичко друго ***, ама кат се замисли той какво е произвел и какво може да си купи ... Един голям вурст, както пише един по-надолу. Смешници!
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Японците превзеха с техниката си сушата, океаните, небето и космоса, а пръдливите вурстове си доразвиват само 100 годишните технологии, но пак не успяват. Когато към колите нямаше високи изисквания германчетата бяха добре, но когато изискванията се покачиха, не могат да отговорят на новите условия с техника и започват да лъжат по тестовете и да купуват журналисти. Това най-добре го могат още от времето на Гьобелс. Виждам, че са се развили много в тази насока. А техниката кога бе вурстове? Кога?
  • #6
    Мондьо ( преди 9 години )
    Хонда направи самолет,таийота-лодка..време е мазга да направи делтапланер,а митсубаши подводница!!!!!
fallback
Последни