fallback

Subaru WRX STI с премиера в България

Вносителят на марката у нас стана официален дилър на дистрибутора за Европа - Subaru Italia

Тагове: subaru wrx sti
fallback
  • #89
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хората си карат СТИ-ките и не искат и да чуят за друго. Ти брой звездите по сайтовете :)))).
  • #88
    Hero ( преди 9 години )
    Анонимния, ти можеш да си четеш и гледаш каквото си искаш, реалността си е друга. Сигурно и мацките така ги сваляш, пак по интернет, хахахаа! Там звезди слагат ли им?
  • #87
    Анонимен ( преди 9 години )
    Subaru Forever - Субару завинаги. ВРХ СТИ мили малки момченца е легендарен автомобил, какъвто Опел и ФВ никога няма да бъдат :). Изобщо как ви дойде на ума да сравнявате ширпотребата с икона като СТИ? СТИ можете да сравнявате с Митсубиши ЕВО, което е друга японска икона. Знам, че много малко от вас са имали шанса да се докоснат до тия коли ама поне не пишете глупости като не знаете.
  • #86
    ALCHO ( преди 9 години )
    Маркус Сиварт потвърди, че машината ще запази 2.5-литровия си ТУРБО-мотор
  • #85
    Angeloff ( преди 9 години )
    И откога опел и фв са премиум коли,че не се сещам?Скоро време сигурно и сеат и шкода ще ни ги хвалите за премиум.Толкова сте отчаяни и толкова ви е яд,а всъщност няма значение,защото никога няма да си позволите субару,прекалено е скъпо,особено за гоуф фенчетата ;)
  • #84
    Нев ( преди 9 години )
    PRE, под съседната статия на Аудито има 12 коментара само, а под тази статия за Субаруто има 105! Това трябва много да ти говори за интерес, кисели немски фенчета, и.т.н! Едно е сигурно, без значение колко плюете по тази доказала се кола, Субито по-лошо няма да стане, нито пък прехваленото Ауди ще стане по-добро от колкото е!
  • #83
    Triforce ( преди 9 години )
    Единият ми братовчед има WRX 250 коня с десен волан модел 2001-ва година и тази кола е уникална! Не харесвам спортно окачване, ама тръпката вътре да попътуваш малко е направо супер! Щяха да се гонят с другият братовчед, ама той си удари БМВ-то М3. Така и не разбрах кое от двете ще е по-бързо до 160 км./ч. Ако търсите луксозна кола, определено не сте на правилното място. Това е кола за тръпка!
  • #82
    Анонимен ( преди 9 години )
    Subaru BRZ е с 5 звезди,а примерно Мерцедес Е клас Купе е с 3.2 звезди. Германската кочинка дори в този сайт е колкото Дачия. Германски премиум няма и никога не е имало. Както и германците нямат по-бърза кола от един Nissan/GTR/.
  • #81
    Анонимен ( преди 9 години )
    Значи на германците най-бързите им и най-скъпи коли са на нивото на Дачия. Това е твоя сайт , с който даваш пример. Ти още не можеш да разбереш колко си ***.
  • #80
    Анонимен ( преди 9 години )
    http://***.carbuyer.co.uk/reviews/mercedes/sls-amg/cabriolet/review Mercedes SLS AMG с 2.5 звезди хахаха, колкото Дачия Сандеро.
fallback
Последни