fallback

Skoda тества новия Superb

Флагманът на марката ползва дизайна на концепта VisionC

Чешката компания Skoda започна пътни тестове на флагмана си – новото поколение на седана Suberb, съобщава китайското изданието Autohome, което публикува и шпионски снимки на прототипа на модела.Ако се съди по изображенията, външността на седана е изпълнена изцяло в стила на концептулния модел Skoda VisionC. По-рано се твърдеше, че моделът ще има напълно нов външен вид, както и напълно нови електронни системи за помощ на водача. В основата на модела е модулната платформа MQB на Volkswagen.Моделът ще получи двигателите на показания по-рано тази година Volkswagen Passat от осмо поколение. Това са бензинови мотори с обем между 1.4 и 2.0 литра (мощност от 125 до 280 к.с.), и дизели с обем 1.6 и 2.0 литра, развиващи от 120 до 239 к.с. Предвижда се и хибридна версия с 1.4-литров бензинов TSI двигател и електромотор.Вече е ясно, че новата генерация на Skoda Superb ще се появи пред публика през 2015 г., като най-вероятно това ще стане още на автосалона в Женева през март.Снимки: Autohome

Тагове: skoda superb skoda visonc
fallback
  • #8
    БТК ( преди 9 години )
    Съпърб никога не е имал 1.4,122 коня
  • #7
    ме ( преди 9 години )
    това вече ще бъде брутален автомобил:), респект за шкода първите две поколения на суперб все ме дразнеха с дизайна, твърде пенсионерски бяха, първия - скучен, втория - задницата не пасва на планираното излъчване на висок клас от автомобила, това вече е друга бира:)
  • #6
    Анонимен ( преди 9 години )
    нев "оскатено Ауди "си ти а дошо "Трошляк"
  • #5
    Бръм ( преди 9 години )
    Ауди А6, ти ли си?
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    Трошляк караш ти ....
  • #3
    Дошо ( преди 9 години )
    Това ще е екстремен трошляк
  • #2
    Нев ( преди 9 години )
    Прилича ми на оскатено Ауди. Защо не ги оставят от Шкода сами да си правят и намерят отличителния за тях дизайн, а все трябва да приличат на Ваген?
  • #1
    от добро семейство ( преди 9 години )
    Ще бъде чудесна кола-двигатели,купе,оборудване,цена. Тойота нямат нищо с което да се противопоставят.
fallback
Последни