fallback

Изцяло новите Passat и Passat Variant

Volkswagen разкри европейската версия на своя най-успешен бизнес автомобил

fallback
  • #38
    оня същия ( преди 10 години )
    Абсолютни бездарници - линията на фаровете и предната решетка е 90% копие на 17 годишния ми Галант
  • #37
    златко ( преди 10 години )
    Това нещо не е по добро само от c класата, а е по добро от е класата. Имайте предвид, че цената е надолу, и никога не спира. Вчера попаднах на един рекламен банер в нета "vw - ние имаме повече коли в движение с над 100 хиляди мили отколкото която е да е друга марка". Аз самия имам едно поло и съм доволен
  • #36
    до: VAYK ( преди 10 години )
    TSI,че е радост за монтьора е всеобщо известно,но най-голямата радост са TDI моторите.Там си вечният пациент,както бяха написали в Ауто Билд.Вземаш си ВАГенче с TDI и ставаш спонсор на сервизите.Пък,ако е с ДСГ трансмисия,направо 6-ца от тотото.Не за теб,а за сервизите.Просто колите на тази компания са бъкани с проблеми.Окачването с алуминиевите носачи пък е чудо над чудесата.Сменя се по-често от маслото и струва много пари.Повече продадени ВАГ-автомобили = повече печалби за сервизите.
  • #35
    Анонимен ( преди 10 години )
    Нормално за дядо ти Дошо. Като те знаем тебе оня и той е бил тотална невежа и посмешището на околията. Вероятно редовно са го прекарвали с магарета, продавайки му ги за коне. За това човека ти е казал уж кон пък магаре. Нещо като Тойота, уж кола, уж ти я продават за най-надеждна пък тя всеки ден в сервиза.
  • #34
    до: до ужасен ( преди 10 години )
    Да не халюцинираш нещо!?Никога през живота си не съм имал Сивик и никога Хонда не са вземали двигател от Опел!Така,че пробвай пак,но първо спри на това,което си в момента!
  • #33
    Дошо ( преди 10 години )
    Както казваше дядо ми: под чула жребец, като махнеш чула - магаре!Типично за СОЦваген.
  • #32
    VAYK ( преди 10 години )
    Много ми харесва! Иначе TSI радост за монтьора :)
  • #31
    RRE ( преди 10 години )
    Velika ma6ina.Savar6en interior.Premium logo na kapaka.Izvanzemni tehnologii.Izbor ot nad 10 dvigatelia.S edna duma:KRASOTA.S dve dumi:VW GROUP
  • #30
    ... ( преди 10 години )
    Снимката на таблото под ъгъл ли е снимана или има приборите се падат в дясно от волана?
  • #29
    към критиците ( преди 10 години )
    "Очакванията от новия Passat са големи, особено щом предишните седем поколения на модела от 1973 досега са реализирали 22 милиона продажби. Повече има единствено моделът Golf. Лимузината обаче носи доста по-добра печалба и компанията разчита на това."
fallback
Последни