fallback

Най-бързият сериен модел на Bentley

Модификацията Continental GT3-R разполага с 580 к.с.

fallback
  • #12
    анонимен посерко, ( преди 10 години )
    не знам каква е фамилията на хората които плюеш, но "Валерката" има кола,която ти дори нямаш на постер! И това те прави злобен и заядлив. Аз също нямам Бентли и никога няма да имам, но това не ми пречи,да харесвам тази кола.
  • #11
    Анонимен ( преди 10 години )
    А, сетих се за още един аристократ с Бентли - Валерката Божинов. Та той е от известна горнооряховска аристократична фамилия, а жена му от още по-известна *** фамилия от пловдивско...
  • #10
    Анонимен ( преди 10 години )
    Such Doge , я ни обясни ти от коя аристократична фамилия си :)))Аз лично се сещам за един "аристократ" в България, който се движи с Бентли - Евгени Минчев. Ех Женя, разкрихме те, ама от твоя гледна точка е нормално да се навърташ из мъжки сайтове :)))))
  • #9
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дошовеца - тае стига се излага! колите от ГТ3 сериите са съвсем друго от това в статията. там има хомологация и се вземат основни компоненти от задвижването и се обличат в карбоново купе което прилича на серийната кола, масата е под 1300кг и колите са с почти изравнени параметри - няма значение ферари, порше,бмв... а тук говорим за кола 2.1 тона, която е направена за супер богати фенове. и е безмислена освен да си покажеш колко си богат. а ти не си, нали
  • #8
    Дошовци, ( преди 10 години )
    Защо не се поинтересувате и да видите в първото за 2014 год. състезание в Бахрейн в сериите GT3 къде е Bentley и кого е победил на пистата.?Или да плямпате наизустени глупости е по-лесно.А колкото до цялата спортна история на марката,даже не ми се спори с профани. През 2003 с техниката на Audi Bentley спечели Льо Ман. Нещо непостижимо към момента за "великите" от Toyota u Nissan.
  • #7
    Such Doge ( преди 10 години )
    Никога няма да разберете философията на Бентли, тъй като тази марка не е предвидена за хора като вас. Панела и аристокрацията са несъвместими.
  • #6
    RRE ( преди 10 години )
    Interiora na kralskia Lexus LFA niama analog v Germania. Visokoka4estven sa4etan s digitalen oborotomer,za6toto dvigateliat se forsira tolkova byrzo,4e standarten oborotomer ne moje da vyr6i rabota. No takyv dvigatel i takiva avtomobilni tehnologii sa nepoznati za germanskite imitatori. Razbira se i mercedes4e, audi-skodka niamat i avtomobil struva6t nad 400 000$ kato lexus.
  • #5
    KKK ( преди 10 години )
    Интериорът наистина е много як и определено няма еквивалент в Япония, но се чудя кое е по-абсурдно: спойлера отзад или това, че наричаш тежащ 2200кг слон, спортен автомобил (и го снимали на писта :D)
  • #4
    RRE ( преди 10 години )
    Kluba na nai-bavnite avtomobili na planetata se oglaviava ot mercedes,bmw i audi-skodka,dacia. Muhahahahaha
  • #3
    бавареца ( преди 10 години )
    това бентли е може би най-абсурдната кола в света в момента. има и други коли само с 2 седалки, ама обикновено тежат по 1300-1500- айде най-много 1600кг, а това е 2.1 тона. да си го заврат комплексарите където искат, а тоя долния ще види такава кола през крив макарон - това е ясно, само не е ясно защо се прави на умен
fallback
Последни