fallback

Subaru няма прави за по-мощно BRZ

Компанията не предвижда пускането на нов STI-модел

Компанията Subaru не планира пускането на „напомпана“ версия на купето BRZ. Нещо повече – спортното подразделение на производителя - Subaru Tecnica International (STI), към момента не работи върху никакви модификации на модели на марката, съобщи директорът на австралийския офис на Subaru Ник Сениър пред Motoring. „В момента нашето внимание е съсредоточено върху увеличение на продажбите на Subaru в цял свят – коментира Сениър. – Ние все още сме малък автопроизводител и финансовите ни ресурси са силно ограничени. Затова, към момента компанията ни няма планове да създаде още един STI-модел.“ Топ-мениджърът допълни, че все пак различните представителства на Subaru разработват някои нови версии на BRZ, без да дава подробности за тях. Сениър припомни, че купето има модификации, подготвени от STI. Една от тях е tS, която се появи през август 2013 г. За разлика от стандартното BRZ тя получи спирачни механизми Brembo и преработена окачване Bilstein. Предлага се и допълнителен пакет GT-Package, който е с подобрена аеродинамика, седалки Recaro и различни джанти. За разлика от Subaru, в Toyota вече работят усилено върху няколко „напомпани“ варианта на близнака на BRZ – купето GT86. Един от тях ще бъде с хибриден агрегат, а за друг се твърди, че ще получи механичен компресор. Снимка: Subaru  

Тагове: subaru brz sti
fallback
  • #34
    Дърваруфен ( преди 9 години )
    Най-добре ще е чиКИА да купи Дървару! Нали и без това са в един и същи сервиз!
  • #33
    Анонимен ( преди 9 години )
    Даааа бе, М.Х.И. правят атомни реактори, намяли пари за Субару, айдеееее, комедиантите, пак сте прекалили със сливовицата пред монитора. Де поспрете малко, тва да не ви е Молцмаген?
  • #32
    Анонимен ( преди 9 години )
    По принцип не харесвам японските кошници като Тойота, но това Субару на снимката е друга бира, направо е страхотно! На хубавото не можеш да кажеш, че е грозно!
  • #31
    NOAEL ( преди 9 години )
    Няма да забравя как на една Астра гси и падна едната вежда докато я миеха на автомивката пред мен. Пък тия нещастници ми ги пишат за коли и ги слагат при японките.
  • #30
    brz ( преди 9 години )
    ало феновете на ръжилници що не си ходите у опел форума или ви изгни сървъра?!?Като се пише за коли не си слагайте ръжите нещастници!!опел и субару в едно изречение си е обида за японците! смешници
  • #29
    оня по-долния... ( преди 9 години )
    мечтае за Астра ОРС но кара онова с ***.ката на капака! ахахахах
  • #28
    Анонимен ( преди 9 години )
    Щом Субару няма пари то тогава селско-*** марка Алуди бъркат в кофите за ***.
  • #27
    народен ( преди 9 години )
    тия японски *** не могат да се мерят с астра опц. астрата ще ги смачка и субарута и хонди и другите ви японски деривати.
  • #26
    Нев ( преди 9 години )
    Спортната кола на Субару е една, и се казва Импреса ВРХ СТИ, последното е много важно, заради системата на четворно задвижване, с разпределение на въртящия момент! Това можеш и лично съм го карал с над 100 км/ч както на асфалт, така и на черни пътища и чакълени такива- въобще наистина рали автомобил!Всичко останало са само автомобили, които са много приятни за каране, въпреки че без да претендират за спортни, могат, и правят много "спортисти" смешни, особедно на сняг!
  • #25
    Накъде бе свят!? ( преди 9 години )
    Субару нямало пари за да направи поредната си супер спортна кола!!? То и недоразумението рено няма но пък френската държава му налива ежемесечно на тоя автомобилен мъртвец, който още преди 15години трябваше да е заровен и отдавна забравен!!!
fallback
Последни