fallback

Подробно за новия Lexus NX

Моделът дебютира на изложението в Пекин и ще излезе на пазара още тази година

Тагове: lexus nx
fallback
  • #13
    Анонимен ( преди 10 години )
    Чукча (***) писател, не читател.Кво викаше,че само с предно щял да бъде!?А това чете ли го кьорчо или само картинките гледа:Всеки от двигателите ще се предлага с избор между AWD задвижване на четирите колела или FWD задвижване на предните колела.Колата е трепач.Най-красивото в класа си.Единственото,което не ме кефи е че са върнали назад по отношение двигателите.Не предлагат 6-так.Нищо не може да замени звука от атмосферен 6-так.Високи технологии недостижими за други но искам 6-цил.!
  • #12
    Анонимен ( преди 10 години )
    Таурег изглежда по-добре? Смени си дилъра, че положението ти е тежко
  • #11
    Дошо ( преди 10 години )
    Какво да кажа - нищо особено, най-вече с тази грозна решетка, да не говорим за слабите двигателчета и не особено добър интериор! Q7 и стария Туарег изглеждат далече по добре и отвън и отвътре..за жалост немците пак са пред нас
  • #10
    Анонимен ( преди 10 години )
    Уж премиум СУВ, ама го предлагат само с предно. Ако беше немска колата, щяхте да плюете тука като обезумели. Иначе повечето неща са иновативни ама, само за Лексус, за по голяма част от автомобилният свят не са. 360-градусов панорамен обзор и мулти-информационен дисплей. Ай стига ве! Ко ше е туй чудо?!
  • #9
    Анонимен ( преди 10 години )
    Лексъсите ги карат хора, които искат да са модерни, което автоматично изключва немските бангии.
  • #8
    Анонимен ( преди 10 години )
    Лексусите ги карат хора, които не могат да си позволят истински премиум немски автомобил!
  • #7
    Nev ( преди 10 години )
    Izklu4itelno gayski avtomobil,a i s emblemata na toyotka ne merciPRE, не че някой е тръгнал да ти го дава този Лекс, а *** ти да си кажеш пак простотията, не можеш да подминеш!
  • #6
    Чичето ( преди 10 години )
    Електронно управление на клапаните и възможността на преход между цикъл на Аткинсън и Ото определено е иновация. Подобна технология никой друг производител няма в момента. Хибридът пък със сигурност ще е шампион по нисък разход и ниски вредни емисии в класа си. Дизайнът е невероятно добър, определено превъзхожда всички останали в сегмента. Отлична работа, Лексус.
  • #5
    RRE ( преди 10 години )
    Izklu4itelno gayski avtomobil,a i s emblemata na toyotka ne merci
  • #4
    Анонимен ( преди 10 години )
    дошо съгласен съм с теб до "страхотен и невероятен" иновативен..не бих казал, качествен....след година две ще мога да кажа колкото до мотора не съм впечатлен от моторите на TOYOTA но дано са ги опавили
fallback
Последни