fallback

Ето го новият Mercedes-Benz S-Class Coupe

Холандско издание се добра до оригинални снимки на модификацията

Месец преди световната премиера на Mercedes-Benz S-Class Coupe, холандското издание Autofilou успя да намери и да публикува официални снимки на автомобила.От фотографиите се вижда, че модификацията е заимствала някои елементи от концептуалния модел S-Class Coupe, чиято световна премиера се състоя на автомобилното изложение във Франкфурт миналата есен. Габаритите на серийната версия ще бъдат 5005 мм дължина, 1960 мм широчина и 1440 мм височина.Изданието допълва, че елегантното купе ще излезе на пазара с бензинови двигатели с обем от 3.0 до 6.0 литра и автоматична седемстепенна скоростна кутия 7G TRONIC PLUS, която на по-късен етап ще бъде заменена от девестепенната 9G-TRONIC. Съобщава се още, че модификацията S63 AMG ще разполага със системата за задвижване на четирите колела 4MATIC още в базовата си версията, докато топ вариантът - S65 AMG, ще се предлага само със задвижване на задните колела.Снимки: Autofilou

fallback
  • #8
    Yordan ( преди 10 години )
    Не знам защо решиха да махнат модела CL и да го заменят с S-class Coupe?! Навремето беше ясно, че модификациите SEC на W126 (от '80-те г.) и W140 (от '90-те) са си купе версии на съответните S-класи. После решиха да създадат CL като продължение, а сега пък решиха да го кръстят S-клас купе ... Малко тъпо ми се струва!Иначе като всеки един SEC и CL това е поредният невероятно стилен купе модел на Мерцедес-Бенц!
  • #7
    Анонимен ( преди 10 години )
    най-накрая едно класически красиво купе
  • #6
    AMG ( преди 10 години )
    И аз съм фен на Мерцедес но да отричаш качествата на марки като Ауди и БМВ е глупаво. Нека да има иновации и конглокенция за да се раждат все по добри автомобили.
  • #5
    Анонимен ( преди 10 години )
    Като влезете в статия за красив Мерцедес, не плюйте по Ауди или друга марка. Все пак благодарение на силната конглокенция между фирми като споменатите се раждат автомобили като този.
  • #4
    Анонимен ( преди 10 години )
    е това е автомобил, а не онова накичено нещо Ауди. Погледнете върховия модел на Ауди и този Мерцедес и след това пак спорете. Няма смисъл. Магаре и касмос
  • #3
    Учтивият Лос ( преди 10 години )
    Мерцедес се завръща бавно, но упорито към върха. Браво!
  • #2
    FX35 ( преди 10 години )
    От това по-брутално няма накъде! С пълно право може да се нарече "гордостта на немското автомобилостроене"!
  • #1
    Анонимен ( преди 10 години )
    Красота
fallback
Последни