fallback

Първият български Great Wall H6 отива на търг

След приключване на търга компанията ще пусне модела на пазара

Обикновено първият и последният екземпляр на даден модел автомобил са най-търсени, тъй като имат колекционерска стойност. Именно затова първият произведен в България Great Wall H6 ще бъде предложен на специален търг, организиран от компанията производител Литекс Моторс.Great Wall H6. Снимка: Great WallТъргът, който е първи по рода си в България, стартира тази седмица и ще продължи до 24:00 часа на 16.02.2014 г. Началната цена, от която започват наддаванията, е 1000 лева. Участникът с най-висок залог ще има възможност да закупи автомобила в брой или на лизинг.След приключване на търга Литекс Моторс ще представи официално модела на пазара. Автомобилът ще се предлага на цени до 45 260 лева с ДДС, сочи информацията от компанията.Great Wall H6 е най-новото предложение на компанията за европейския пазар. Производството му в Китай стартира преди около два месеца. Моделът се оборудва с 2.0-литров турбо-дизелов двигател, който изразходва средно по 6,8 л. на 100 км. Great Wall H6 разполага с 4х4 задвижване, ESP стабилизираща програма, START-STOP система, 4-сензорен асистент за паркиране и камера за заден ход, РКЕ безключов достъп и стартиране на двигателя, сензори за светлина и дъжд, енерго-абсорбиращи брони с хромирани елементи и др.

Тагове: great wall h6
fallback
  • #4
    Йордан ( преди 10 години )
    хахаха първият и последният екземпляр на СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯТ автомобилен производител със 100 годишна история ... Пълен смях е тази статия с този "търг". Кой *** би предположил, че тази аломиниево-пластмасова каруца ще има колекционерска стойност дори и да е произведена в един единствен екземпляр хахаха ИДОТИ на търг!
  • #3
    abvgd123 ( преди 10 години )
    Заявявам 1001лв. !
  • #2
    FenIX ( преди 10 години )
    Първия екземпляр може и да е ценен, но това първо е Грейт Уол и второ колата не е първата произведена в света, а в българския завод което е доста различно. Все пак успех с търга.
  • #1
    Анонимен ( преди 10 години )
    Трябваше да сложат уникални табелки с номер 1 в купето, както и да обявят, че приходите отиват за благотворителност. А те са направили едно нищо.
fallback
Последни