fallback

По-добрата Dacia Duster

Малки промени, видим резултат

Тагове: dacia duster
fallback
  • #13
    Анонимен ( преди 10 години )
    Странно... Доста пъти съм минавал по този път (София-Самоков) с Дъстър и със сигурност не съм имал никакви проблеми - камоли пък да карам с 40... Незнам колко пъти въобще си се качвал на Дъстър, но според мен би трябвало да ти направят впечатление съвсем други неща в този модел... Както и да е хора всякакви а мнението е като *** - всеки си го има...
  • #12
    Анонимен ( преди 10 години )
    Брей че кисело гстанало гроздето напъследък!
  • #11
    обърках се ( преди 10 години )
    Много по-добро решение е да се вземе такъв СУВ с двигатели на Рено отколкото дефектните НЕМСКИ дараци!Съвсем скоро германчетата ще продават само в Китай.
  • #10
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дачия ще бъде палача на Вагенщайн. Изкарват много по-качествена продукция на много ниска цена. Много немци се преориентират и купуват Дачия вместо народната марка дето никак не е народна.
  • #9
    Анонимен ( преди 10 години )
    Бъчвар, то акъл на високо не вирее. Ти го доказваш. Бил висок, а си купил малка кола - фиестичка. Нямам думи направо...
  • #8
    Анонимен ( преди 10 години )
    За парите си е идеална!
  • #7
    Anonimen ( преди 10 години )
    Много малко ломентари има за този пост?
  • #6
    бъчваря ( преди 10 години )
    Е, ако трябва ще дам и 5000 лева повече за Фиеста, защото тоя автомобил има стандартно волан с регулиране в дълбочина. А това е най-важно за високите хора като мен. Дачия са пооправили нещата, въвели са стандартно повече екстри, но най-важните ги няма май дори и срещу доплащане. Жалко!
  • #5
    Анонимен ( преди 10 години )
    Когато напишете, че това е най-достъпният 4х4 автомобил в Бг трябва да посочите цената за 4х4. 20990 лв. е цената за 4х2 с 1.6 бензинов двигател. Със същия двигател, но 4х4 цената е 24990. Най-евтината 4х4 дизел модификация е 31290. Уточнявайте ги тези неща.:) Пак е евтино 4х4, но не е същото.
  • #4
    Slavo до 'груди ( преди 10 години )
    Това на снимките, драги мой е автомобил от типа SUV. Не ми пиши за неговите off-road качества... Има ги лекичко, ама само 'лекичко'! За кал и сняг в България има съвсем други машини. Тези с който се превозват на РАБОТА служителите обслужващи ливтовете и въжените линии на Пампорово, Боровец, Витоша. Там е бизнес, там няма как да не отидат на работа... Шефа е винаги 'концесионер', ама никога не купува SUV за служебна кола, защото няма да си изпълни предназначението!
fallback
Последни