fallback

Honda кръсти най-малкия си кросовър

Моделът ще носи името CR-U и ще бъде на платформата на Jazz (Обновено)

Обновено! Градският кросовър на Honda се казва VEZELНай-малкият кросовър на компанията Honda ще се казва CR-U, съобщава изданието Car Dekho. Дебютът на модела е предвиден за стартиращото този петък международно автомобилно изложение в Токио.Новият всъдеход дели платформа с компактния ван Fit / Jazz от последно поколение. Според информацията на изданието в гамата двигатели бъдат включени бензинов мотор с мощност от около 100 к.с., а също така и дизелови агрегати с малък обем. Други медии твърдят, че моделът ще получи бензинов 1.5 i-VTEC, както и 1.6 литров дизел, който се поставя на Civic. На по-късен етап трябва да се появят и бензиновите VTEC Turbo двигатели. Дизайнът на новия модел ще бъде в стила на показания на изложението в Детройт през януари тази година концептуален модел Urban SUV (на снимката). Ще има и някои нови стилистични решения от новото поколение на CR-V, сред които са челното стъкло и предната броня.Серийното производство на модела се очаква да стартира още в началото на 2014 г.Снимка: Honda

Тагове: honda urban suv honda cr-u
fallback
  • #5
    BaTko ( преди 10 години )
    не бих спорил с Дошо, когато става въпрос за автомобили, той е енциклопедия на тема хонда.
  • #4
    A3 ( преди 10 години )
    Cql swqt znae,4e Honda e zdrawa,no SHIRPOTREBA.NE ZNAM KWO DUDNE6!
  • #3
    !??!? ( преди 10 години )
    Бензиновия с около 100к.с. трябва да е 1,4 I-VTEC , който се поставя на новия Сивик. 1,5 I-VTEC е 120 к.с.(поставя се на Джаз/Фит) , но пък не се предлага в Европа.
  • #2
    A3 ( преди 10 години )
    A,da i kato winagi zaradi nedowerieto na turgowcite kum markata 6te se obezcenqwa kato za swetowno.
  • #1
    A3 ( преди 10 години )
    Shte nasledi kakto obiknoveno grozniq dizain,evtinata plastmasa,kalpawata prednica,arhai4nite awtomatici(ako izob6to se predlagat takiwa),umrqlite motori i razhoda kato za kola 2 klasa nagore.Ako orizarite wzemat da slagat i turbo motor towa ozna4awa i postoqnna smqna na turbinata.Abe s dwe dumi-ORIZOVA SHIRPOTREBA!
fallback
Последни