fallback

Mercedes се сбогува със SLS AMG

Германската компания пуска финална модификация на своя спортен флагман

Германската компания Mercedes е подготвила специална версия на SLS AMG, с която ще отбележи края на производството на своя флагман. Автомобилът се нарича SLS AMG Last Edition и ще бъде представен в края на този месец.Финалният SLS AMG ще бъде произведен в къса серия от 350 бройки. Той е базиран на горещата версия GT, като разполага с 6.2-литров V8 двигател, доставящ 591 к.с.SLS AMG Last Edition се отличава със специален червен цвят, който контрастира на черните елементи по екстериора, като предния капак, страничните огледала, джантите и новия заден спойлер. Специално изработен е и салонът на колата, но от Mercedes все още не са го разкрили.Очаква се също така SLS AMG Last Edition да получи оптимизации в шасито и задвижващата система. Подробностите ще станат ясни в края на този месец, когато финалната версия на SLS AMG ще бъде представена на автосалоните в Токио и Лос Анджелис.За първи път SLS AMG бе представен през 2009 година на изложението във Франкфурт. Продажбите на модела в Европа стартираха в средата на 2010 година, а в САЩ - през 2011 г. Спряганият за наследник на 300SL Gullwing и SLR McLaren ще бъде свален от производство в началото на следващата година.Снимки: Mercedes

Тагове: mercedes sls amg
fallback
  • #8
    raptor ( преди 10 години )
    Po princip kolata e mnogo hubava! Udovolstvie ot 6ofirane, harakteriskiti, visoko ka4estvo i lux - vsi4ko e nalice, no spored men tromavi4kiqt dizay sprq avtomobila da se prevurne v totalen hit!
  • #7
    Лютфи Пухан ( преди 10 години )
    Да виждал съм я на официалното и представяне на писта лесново имах шанса и да се повозя имам и снимки, ако някои се интересува, беше в кафеникав мат металик, красива е колата, но просто не предлага нищо кой знае колко специално като пътно поведение освен лоша видимост и тясна кабина, в този мощностен клас и ценови диапазон остана неоценен и дори леко безсмислен "показаен" автомобил, не толкова ексклузивен и луксозен като SLR като спортни качества изостава от всички аналогични модели в класа си
  • #6
    до първия ( преди 10 години )
    Че тоя кога стана емблематичен?
  • #5
    Анонимен ( преди 10 години )
    Пред нашия офис спира един вишнев,на живо е много атрактивен. Нямам идея кой го кара, но наскоро му беше потрошил предния спойлер. Същият газар кара и едно Ферари 599. Всичко това е в София, в района на моста "Чавдар".
  • #4
    анонимен ( преди 10 години )
    На никой няма да липсва!
  • #3
    Лютфи Пухан ( преди 10 години )
    Грешка, харесвам МБ, но това си е провал както и да го погледнеш, този мотор го има и в Цеко, закакво да дадеш х4 пари за това ? нито завива нито е по бързо, нито е с качествата на другите супер коли ( порше,ГТР,ферари, мазерати )
  • #2
    Анонимен ( преди 10 години )
    Как така го спират, те едва го пуснаха. Тъкмо бях започнал засичам лайнета по улиците на Варна с такива!
  • #1
    Анонимен ( преди 10 години )
    дано и наследника му да стане емблематичен
fallback
Последни