fallback

McChip сложи компресор на Audi RS5

Предлага три нива на мощност, най-високото доставя 600 к.с.

Тунинг компанията McChip-DKR представи най-новата си доработка за Audi RS5. Пакетът й се нарича MC5XX и предлага три нива на увеличаване на мощността.Първото ниво, което струва 19 999 евро, включва поставянето на механичен компресор, както и оптимизация на софтуера на колата. Резултатът е допълнителни 100 к.с. и 120 Нм.При ниво две, мощността на 4.2-литровия V8 агрегат скача до 580 к.с. и 565 Нм. Тази доработка включва още спортна изпускателна система, а цената й е 23 999 евро.При последната доработка тунерите са увеличили налягането на компресора във всмукателния колектор, като по този начин са изцедили от двигателя 600 к.с. и 590 Нм. Цената тук е 26 999 евро.Не се уточнява с колко точно се е увеличила динамиката на Audi RS5, но пък става ясно, че и при трите версии максималната скорост на движение е електронно ограничена на 320 км/час.Снимки: McChip-DKR

Тагове: audi rs5 mcchip-dkr mcchip
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не аз съм европеец,а не мазен *** *** чалгаджия.А що се отнася до майката предпочитам твоята.И съм японско фенче,не си ме разбрал.
  • #6
    Анонимен ( преди 10 години )
    А вие прости Булгаристанчета като не знаете някой истини си затваряйте човките.
  • #5
    Анонимен ( преди 10 години )
    Само *** беден *** може да нарече това менте автомобил.Най нискотехнологичния *** създаван някога.На дъното на класациите по всички показатели.Марка която се поддържа на изкуствено дижане от баба Меркел с цел далаверка.В Германия всички държавни служители са длъжни да карат АВДИ.Няма конглокс няма търг,трябва да се съобразяваме с власта.
  • #4
    боклул дялан с тесла ( преди 10 години )
    Доше, спри да се гледаш в огледалото!
  • #3
    RRE ( преди 10 години )
    Zviar.Kola samo za bogati kara4i
  • #2
    speedart ( преди 10 години )
    Анонимен ти си рядко евтин комплексар....
  • #1
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ужааааааааааааааааааас боклул дялан с теслата.
fallback
Последни