fallback

Volvo иска короната в премиум сегмента

Представи визията си за бъдещето, чрез концепцията Volvo Coupe

fallback
  • #24
    :) ( преди 10 години )
    Гледам тая година Волво на 1во място по удовлетвореност на собствениците.Тцтцтц,тия са големи будали,да знаеш,аз също карам 3тото си Волво,общо 5то в нашето семейство и да ти кажа,колко ми е гадно,че си се търкалям в Реното от Форд,аууу направо се чувствам мн прецакан.Мерси,че ме светна,че е форд Рено,мисля да го продавам вече,какво ще ме посъветваш да си взема,фенче?
  • #23
    :) ( преди 10 години )
    Аmатьор,ти дори не знаеш на кое му викат ковчега на снежанка,който по м/у другото няма нищо общо с никоя друга марка.Пoкажи ми и Волво с шаси на Форд и ДВГ на Рено. Освен В40,което е с дизел на Рено,но няма общо с платформа на РЕно.Абе защо да се хабя да ти пиша,при положение,че си мн зле осведомен.Първо попрочети малко(помага,да знаеш,не е опасно) и тогава пак заповядай.
  • #22
    fan ( преди 10 години )
    Веднага казвам, кофчега на стежанка с мотор от ваген LT,шаси на форд с двигетел на Рено... или обратното беше и всякакви простотии...важно е от сега нататък какво ще е, че беше зле дълго време...
  • #21
    :) ( преди 10 години )
    Много ги разбираш бе фенчее,ти па се едно си много убав. Къде са били за присмех само не разбрах?
  • #20
    fan ( преди 10 години )
    Тук чета Волво били велика марка. Дрън дрън, марка, която беше на присмех сума ти години, Позиционираха се като сигурни коли / което е така/ и оттам нататък мъка с дизайн и механика. Имат едно култово купе част от легендата на Светеца и това е. Ако има да се търси нещо хубаво за Волво, то това е оттук нататък. Концепта изглежда доста прилично. И не бъркайте камионите с колите..различни бири са..
  • #19
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дизайнът наистина е приятен, но това изквазване, "все пак ще познаете, че това е Volvo", е доста далеч от истината. Предницата има изпъчването на BMW, задницата е по-подходяща за американски автомобил. Не случайно челната емблема и надписът Volvo отзад са толкова големи. Само централната конзола е опит да се запази нещо от последните модели на компанията.
  • #18
    Garfield ( преди 10 години )
    Уффф... нагледал съм се на концепти.Да видим какво ще стигне до клиента?
  • #17
    Анонимен ( преди 10 години )
    Те винаги са искали това. Въпросът е доколко са го постигали. Ако погледнем историята им, излиза, че и за напред няма да имат шанс.
  • #16
    Искам ( преди 10 години )
    Превъзходна визия!Много е готино.
  • #15
    Анонимен ( преди 10 години )
    Прелича на Ситроен.
fallback
Последни