fallback

Ето я обновената Skoda Yeti

Премиерата пред публика ще се състои във Франкфурт

В интернет пространството се появиха първите снимки на обновената Skoda Yeti. Кадрите са официални, разпространени от изданието Autowp, а премиерата на модела пред публика трябва да се състои след месец във Франкфурт. Обновеният Yeti е получил по-елегантно, но същевременно по-динамично излъчване, става ясно от снимките. Резултатът е постигнат с поставянето на нова предна броня, нови челни светлини, различни решетка на радиатора и преден капак. Задната част също е обновена, като там виждаме нови светлини и леко изменена броня. В интериора промените са по-малко, като се изчерпват с нов волан, нови тапицерии и нови опции, за които ще бъде разпространена подробна информация по време на премиерата. Що се отнася до задвижващите агрегати, те засега остават загадка. Спекулациите обаче сочат, че можем да очакваме богата гама от нови или обновени бензинови и дизелови мотори. Задвижването ще продължи да бъде само към предните или към четирите колела. Всички подробности за обновената Skoda Yeti ще бъдат разкрити по време на премиерата във Франкфурт. Очаквайте подробности. Снимки: Skoda

Тагове: skoda yeti
fallback
  • #10
    Анонимен ( преди 11 години )
    "А на мен точно с този модел ми уцелиха желанието за автомобил 4х4" ... да, концепцията баничарка с 4х4 Какъв лаик трябва да си за да напишеш такова нещо, баси!
  • #9
    Rosskooo ( преди 11 години )
    Направо се отвращавам като я видя в Аутобилд!
  • #8
    Rosskooo ( преди 11 години )
    Противна е!Най-грозното возило което някога съм виждал!!!
  • #7
    Анонимен ( преди 11 години )
    Намен ми харесва
  • #6
    thebrainless ( преди 11 години )
    Как да се продава нещо, за което се говори че става за офроуд, а всъщност е пълна трагедия именно там. Иначе е сипатична количка.
  • #5
    A3 ( преди 11 години )
    Mnogo dobur model!Moje bi predi6niq na pruw pogled powe4e mi hareswa,no i tozi bih go wzel.S 2,0 TDI 6te e trepa4!!!! :))))))))))))
  • #4
    Анонимен ( преди 11 години )
    А на мен точно с този модел ми уцелиха желанието за автомобил 4х4
  • #3
    SLJ ( преди 11 години )
    Аз чакам новата Шкода Саскуоч да излезе. Тя ще убие и Йети слаби продажби.
  • #2
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ох, ама как да има продажби, виж го, баничарка с 4х4. Стига бе, никой сериозен човек не би го погледнал това недоразумение.
  • #1
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нали писаха, че се чудели да го спират този модел заради катастрофално слаби продажби.
fallback
Последни