fallback

Розова Toyota за младежите в Япония

Модификацията на Crown ще струва над 50 000 щатски долара

Toyota започва да продава от тази есен специална модификация на големия си седан Crown. Засега тази версия е насочена само за местния пазар, като се отличава с яркорозовия си цвят. Според шефа на компанията Акио Тойода, именно той трябва да привлече нови клиенти сред младите хора в страната.Към момента основната аудитория на Crown са мениджърите на средна възраст от около 50 г. Пускането на подобна модификация е една от важните крачки в новата стратегия на японския производител, който иска да промени имиджа си, създавайки автомобили с „рисков”, както го нарече самия Тойода, дизайн.Розовият седан ще се предлага единствено в модификация Athlete G. Тя е снабдена или с хибриден агрегат с обща мощност 220 к.с., или с бензинов V6 мотор с обем 3.5 литра, който работи съвместно с 6-степенна автоматична скоростна кутия.Цените на специалната версия стартират от 51 500 щатски долара, като поръчки за автомобила ще се приемат единствено в периода 1-30 септември тази година.Снимки: Toyota 

Тагове: toyota crown athlete g
fallback
  • #7
    omg ( преди 10 години )
    Боже мой, боооже мой. Тия разчупиха сюжета максимално. И като се сетя, че същите произвеждат и Лексус... :Х :Х
  • #6
    Анонимен ( преди 10 години )
    Това е Дошомобила!
  • #5
    Анонимен ( преди 10 години )
    ostavi rozovote - tooooooooooooolkvoa e grozna otpred che dori kitaycite i qponcite izglejdat krasavci pred neq...
  • #4
    Анонимен ( преди 10 години )
    Еми да - не става да я разхождаш по селата в северозападна България и да ходиш с нея на море в Китен. Както си пише в заглавието - това е кола за младежите в Япония - не за младежите в Долно ***.
  • #3
    Germany ( преди 10 години )
    връх на самоунижението...и на грозотията включая тая решетка ала китаиски ***.
  • #2
    Анонимен ( преди 10 години )
    Аз от кога казвм, че само хомосексалисти са фенове на марката. Защото мъжете разбират от коли и един мъж никога не би си купил такъв ***.
  • #1
    50465 ( преди 10 години )
    Ахаха, сам и позор! Да изпаднеш до там да си боядисваш колите в розово, само и само да спечелиш за клиенти няколко японски ***. Евентуално.
fallback
Последни