fallback

Голи женски тела оформиха Fiat 500

Една много секси реклама на италианската кола (Видео)

Новият Fiat 500 се радва на изключителен пазарен успех, който е породен най-вече от факта, че формите на металното му тяло са изваяни по възможно най-сексапилния начин. А това прави култовото италианско возило привлекателно както за мъжете, така и за жените. Както в Европа, така и в Америка. За да подчертаят секси статусът на колата, италианците се захванаха с направата на нетрадиционна реклама. Тя залага на сексапила на голото женско тяло, залага и на сексапила на самата кола... Казано иначе, голи женски тела се преплитат така, че да изобразят Fiat 500 Abarth Cabrio. Не се назовава точният брой на дамите, участвали в рекламата. Пояснява се, че те са модели, спортисти и циркови артисти. За по-силен ефект телата им са изрисувани от специалиста в областта Крейг Трейси. Рекламата е печатна и ще се появи е един от следващите броеве на ESPN. Видео: YouTube / Fiat

Тагове: fiat 500
fallback
  • #2
    А.В.Торът ( преди 10 години )
    Фактите са си факти: немски автомобили карат предимно хората без въображение, следващи тренда... или такива, за които колата е средство за придвижване и нищо повече.
  • #1
    b.b. ( преди 10 години )
    Вземи разгледай някой Мерцедес, БМВ или Ауди от висок клас и после пак си прочети коментара, за да видиш колко глупаво звучи! А за статията - с радост бих карал колата от снимката. ... или коя да е от частите и. ;)
fallback
Последни