fallback

Зелена светлина за Lexus LF-LC

Серийното производство на спортното купе бе официално потвърдено

Тагове: lexus lf-lc
fallback
  • #63
    Germany ( преди 11 години )
    На трето място е Lamborghini Gallardo. Сред притежателите на този модел 90,32% са мъже. В почетната петица са влезли също така и най-скъпият автомобил в рейтинга Rolls-Royce Phantom (90% от купувачите са мъже) и Dodge Viper (89,87%). -пак не японски коли.има два спортни,но странно не са ГТ-Р...но вие си приказваите и си се взаимно убеждаваите.може би така насмешките от реалния свят- където никои не ви забелязва,докато се криете зад "интелигентноста"-болят по-малко...
  • #62
    Germany ( преди 11 години )
    Второто място е заето от огромния Mercedes-Benz GL. Във Forbes са сигурни, че това е най-мъжкият офроуд автомобил. Дори и статистиката за продажби сочи, че 90,47% от купувачите на този модел са мъже.-не японски автомобил.забележете:"това е най-мъжкият офроуд автомобил"не ленд крюзер...или незнам кои си лексус.
  • #61
    Germany ( преди 11 години )
    Най-мъжкият автомобил днес е Maybach. Този модел е много скъп и мъжете изглеждат много секси, когато ги карат. Според експертите от Forbes, рядкост е жена да откаже вечеря на притежателя на такава яка кола. Освен това 95% от купувачите на Maybach, който в САЩ струва $335 000, са били имено мъже, отбелязва Forbes. - не японски автомобил.забележете какво се гледа"рядкост е жена да откаже вечеря на притежателя на такава яка кола".
  • #60
    Germany ( преди 11 години )
    "ударил челно с друг тест автомобил BMW 3er"-не съм наясно как трябва да се каже по -ясно.и двата са пред сериини,просто искате да вярвате в това-о кеи ваша работа.хората ви казват че бмв ще прави тая кола -не чувате.ваша работа.награждават за пореден път горф-бил немски ненадежден сандък.добре,щом ви харесва.аз съм фен на доброто и стилното.японското според вас е такова.добре ,живеите спокоино.става ми досадно с неконструктивни 5 човека говорещи едно и също независимо от нищо.
  • #59
    Germany ( преди 11 години )
    "друг тест автомобил BMW"./" ама какво тук значат някакви си факти за празноглавият форумен кратунко?".пак демонстрации на ниска култура(форумен кратунко),и изопачаване на фактите.тези две неща са предпоставка за фалшиво самучуствие,така специфично за хората които харесват теориите нямащи нищо общо с реалния живот.оттам и позицията на губещ,генериращ така яростното защитаване на грешни позиции.
  • #58
    Germany ( преди 11 години )
    Главният тест-пилот на Toyota загина зад волана на Lexus LF-A. 67-годишният Хирому Нарусе катастрофира тежко на път 410, близо до пистата "Нюрбургринг".Суперкарът Lexus LFA Nurburgring Edition, управляван от Нарусе, се ударил челно с друг тест автомобил BMW 3er. Японецът е загинал на място, а двамата пилоти на BMW са със сериозни наранявания
  • #57
    Анонимен ( преди 11 години )
    "да,за съжаление пак се сетих за онази грозна случка , катастрофата на високотехнологичния лфа с прототипа на 3-та серия и последиците."Абе то ЛФА беше прототип, а пък 3 серия сериен модел, ама какво тук значат някакви си факти за празноглавият форумен кратунко?
  • #56
    Анонимен ( преди 11 години )
    Германец, какви глупости пишеш пак?! Особено пък спортните модели на BMW се славят с най-дефектното окачване в автоиндустрията. Къде дремеш та не отбелязваш този факт?
  • #55
    Nero ( преди 11 години )
    Така че като гледам официалните изявления, май BMW i8 се е уредило с готово-разработена хибридна система от Тойота. Е, така поне има шансове да престане да бъде вечният проототип и да влезе в серийно производство най-накрая.;)
  • #54
    Nero ( преди 11 години )
    "...но това изречение показва само дипломатичноста на БМВ.може да има обмен на хибридна техника,но на двигатели,трансмисии,окачване и техните настроики-посоката е само една."Ха-ха, представи си "хибридната техника" изцяло включва двигатели и трансмисии. По отношение на окачване няма БМВ което да се сравнява с Lexus LFA, та и там Тойота са по-напред.
fallback
Последни