fallback

Nissan Micra премина през фейслифт

Моделът ще стъпи на пазара през следващите няколко месеца

Японската автомобилна компания Nissan разпространи официални снимки на модернизираната Micra. Премиерата на возилото се състояла в Тайван, а продажбите на световните пазари ще стартират през следващите няколко месеца. Главната промяна в средата на жизнения цикъл на четвъртото поколение Nissan Micra е визуална. Разлики виждаме в предната част, където нови са фаровете, решетката на радиатора и бронята. Отзад пък са поставени нови LED светлини и модифицирана броня. Различни са и джантите. Освен това автомобилът е получил обновен интериор, в който се виждат модернизирана централна конзола, нов дисплей на инфо-развлекателната система и нови тапицерии. Промени по механиката на колата не са правени. Моделът се предлага с избор от два бензинови двигателя с директно впръскване на горивото, три цилиндъра и обем 1,2 литра. Първият е атмосферен и доставя 80 к.с., а вторият е с компресор и генерира 98 к.с. Още за Nissan Micra

Тагове: nissan micra
fallback
  • #5
    бъчваря ( преди 11 години )
    Това не е японски автомобил, а индийско-френски, продаващ се явно и в Тайван, което не е никаква изненада. От поколение на поколение тоя Нисан пропада все повече и повече. Виждали ли сте подобно *** изчадие със стоманени 14-ки и автоматична скоростна кутия базово изпълнение? Е, колежката има такова. направо съм "очарован".
  • #4
    Анонимен ( преди 11 години )
    Верно,че Ладите вече имат по-добър дизайн от немските еднодневки.Колкото до модела Микра мога да кажа само добри думи.Имал съм моделите К10 и К11.Прекрасни са.Отвън изглеждат малки,но вътре са доста широки.Много икономични и абсолютно никакви детски болести.Моторите са с верига и освен масло и филтри друго не им трябва.Много здраво окачване и комфортна возия за класа си.Поддръжката е само смяна на консумативи.Общо 7 г. с двете Микри никакви проблеми не съм имал и нищо не е сменяно по тях.
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    Новите Лади имат по-добър дизайн
  • #2
    Анонимен ( преди 11 години )
    никъде не казвам ,че съм разбирач ,но ми е забавно като я гледам,много си обидчив
  • #1
    Анонимен ( преди 11 години )
    много са ми забавни японците,когато става дума за дизайн
fallback
Последни