fallback

Maserati обнови най-бързото си купе

Версията MC Stradale на GranTurismo ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.5 секунди

Компанията Maserati ще покаже официално на Женевския автомобилен салон обновения вариант на най-бързото си купе GranTurismo. Това е версията MC Stradale, за която италианците дадоха първи подробности и снимки.Обновеният модел се отличава от досегашния с новия си карбонов капак с централен въздухозаборник, различните тръби на изпускателната система и новите 20-цолови джанти. За направата на салона са използвани нови материали (какви са те, засега на се съобщава), а самият интериор вече е 4-местен. По-рано вместо задни седалки бе поставен каркас за безопасност.Купето разчита на 4.7 литров, 8-цилиндров бензинов двигател с мощност 460 к.с., който работи съвместно с 6-степенна роботизирана скоростна кутия MC Race Shift. От 0 до 100 км/ч спортният автомобил ускорява за 4.5 секунди, а максималната скорост е 303 км/ч.Снимки: Maserati

fallback
  • #6
    Разбирач ( преди 11 години )
    Версията "Страдале" никога не е била 4-местна досега. Винаги е била с 2 места и протектор отзад, както са ти написали хората.
  • #5
    Ъ ( преди 11 години )
    Щял да се замисли пък тоя :)За кое бе? Дали да не си лепнеш снимката на автомобила там където ти е скъсан тапета ли? :)Шмарк! :)
  • #4
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абсолтише, винаги е била 4-местно купе!
  • #3
    Абсолтише анонимише ( преди 11 години )
    Хубаво е, че ще бъде 4-местно,за мен 2-местно купе почти е като мотор на 4 колела.Сега вече мога и аз да се замисля...:)
  • #2
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това Maserati, и с 3литрав V6 мотор пак ще е недостижима КЛАСА за конКУРенцията!Като не ти харесва вземе си GT-R.........
  • #1
    Анонимен ( преди 11 години )
    4.5 to napravo razplakva konkurenciqta... xaaxxaax
fallback
Последни