fallback

Още два AMG модела получават 4MATIC

Това ще бъдат версиите Mercedes-Benz C63 и Black Series E63

Спортното ателие AMG планира да увеличи гамата „заредени” модели на Mercedes-Benz със задвижване на четирите колела. Това съобщи пред Auto Express топ-мениджърът на компанията Йорг Гинделе, който отговаря за разработката на двигателите.Първите два модела, които ще получат подобна трансмисия, са C63 AMG и специалното издание Black Series на Е63 AMG. „Мога да потвърдя, че в момента тестваме вариант на C63 AMG със задвижване на четирите колела – каза Гинделе. – Вече имаме една тестова машина. Знам това, защото тя е лично моя. Засега обаче нямаме окончателно решение, тъй като преди това трябва да анализираме резултатите от изпитанията.”Знае се, че следващото поколение на най-мощната C-Class ще се лиши от настоящия 6.2 литров атмосферен мотор с 8 цилиндъра и мощност 457 к.с. Вместо него ще бъде сложен 4.0 литров V8 турбо, чиято мощност ще варира между 450 и 600 к.с.От фирмата разкриват, че към вече обявените версии със задвижване 4х4, сред които са E63 AMG, A45 AMG и бъдещия CLA 45 AMG, ще бъдат прибавени спортна версия на S-Class от следващо поколение - S63 AMG 4MATIC, и новия компактен кросовър GLA, чиято концептуална версия ще се появи на изложението в Шанхай през април.Снимка: Mercedes-Benz 

Тагове: amg black series 4matic
fallback
  • #11
    RoadRunner ( преди 11 години )
    Като сложат 4х4 на Ц-класата, няма да стане по бърза от 911 или ГТ-Р на пистата, само ще изгуби нещо което я отличаваше до сега от тях, относно коментарите ми мога да пиша каквото мисля, това дали ви харесва или не си е ваш проблем.
  • #10
    Ъ ( преди 11 години )
    На 37 години съм пич, и не е *** а бая глок..Дълги години съм бил в автомобилният бранш, затова и коментирам когато мога да поправя някой или да бъда полезен с коментар, плюсове и минуси слагат тези, които като теб се опитват да изглеждат компетентни в подобни сайтове.Повярвай ми, не знаеш с кой говориш за да се изразяваш така неправилно ;)
  • #9
    RoadRunner ( преди 11 години )
    П.П. Като си сложиш още няколко + на страхотните коментари, може и на теб да ти порасне ***.
  • #8
    RoadRunner ( преди 11 години )
    Благодаря за оценката въпреки че не съм те питал :)
  • #7
    Ъ ( преди 11 години )
    Я пак!?!?! Какво означава Integrale?! :)Абе вие *** нямате ли си да си играете с тях :)Като ги разбираш много нещата HF какво означава тогава?RoadRunner, по-смотани коментари от теб пуска само Класика :)
  • #6
    RoadRunner ( преди 11 години )
    Със 4х4 AMG определено си губят чара. Относно Ламборгини, последния им вълнуващ модел е Диабло, а на Порше най-добрия модел е Карера ГТ, и двете са отпреди да ги вземат VW.
  • #5
    40те. разбойници ( преди 11 години )
    А има, едни други,дето им викатe "жабари", и сложиха подобна система integrale, поставиха я преди 24 години(7 години rally weldmaster), "КО ПРАЙМ"????
  • #4
    Ъ ( преди 11 години )
    Striker, не пиши глупости мойто момче :)
  • #3
    Наблюдател ( преди 11 години )
    Че тия по-на изток са и по-майстори, защото слагат двойно по-малки двигатели- Справка Мици Ево и Суби Импреса СТИ например...Единственно по комфорт и интериор им отстъпват!
  • #2
    до Audi fen ( преди 11 години )
    Ами ти т кого искаш да се учат!? От Toyota,или Fiat?Mercedes,BMW и Audi "играят" в друга лига,макар ,че Дошовците не го разбират.
fallback
Последни