fallback

Новата Supra идва възможно най-скоро

Моделът ще бъде разработен с BMW и ще има поне 400 к.с.

fallback
  • #32
    Ивелина Корнизова ( преди 11 години )
    EDNO NE RAZBIRAM ! ZA6TO PARVO NE SI OPRAVAT SEGA6NITE MODELI OT SERVIZNI AKCII A POSLE DA PUSKAT NOVI
  • #31
    Гурела ( преди 11 години )
    Туй тъка както го гледам, още преди да стигне шоурума, ще мине през 2-3 СЕРВИЗНИ АКЦИИ
  • #30
    Анелия Грозданова ( преди 11 години )
    Най обикновени *** са тойотките, *** генериращи само много милионни СЕРВИЗНИ АКЦИИ
  • #29
    Анонимен ( преди 11 години )
    Петък вечер,след работа....Ти ако слагаш външна изолация, с някой ц. бригада, е отделен въпрос.
  • #28
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тия пак ли опряха до БМВ ха ха, миналата година от Тойота развиваха теории как ще си вдигнат имиджа с дизеловите двигатели на БМВ, сега БМВ и спортна кола ще им прави. Добре че са се сетили, че тия техни смотани тенекии за нищо не стават. Субару пък им направи GT86. Тойота за нищо не стават и за това просят помощ и купуват двигатели от други марки.
  • #27
    до Stef ( преди 11 години )
    Другия път като започнеш с легендите вземи се информирай малко за навиците на немците, че като чуя как вечер се събирате за по бира и вече разбирам, че Германия си я виждал по картички само. Това да не ти е кварталната кръчма в махалата в някой Български град. Аз 4 години работих в Германия и 2 пъти не съм успял да накарам колегите да излезем вечер, всеки бяга в къщи при жената и детето, ходенето на гости в Германия е непознат обичай. На бира ходят тинейджърите или отпускарите по фестовете
  • #26
    Stef ( преди 11 години )
    И какво се опитваш да кажеш, Експерт? Ето го шоурума на Аudi на две преки от нас (в Лудвигсбург съм) Цената е 1:1 с тази на Порше БГ : ab 34 500 eur.Това, че немците плюят всичко, което не е Audi, VW или BWM, не е показателно за това какъв е вкуса на останалите европейски страни. Те и Golf-a си го обичат, ама вечер като седнем да пием по бира и говорим за коли за VW вече говорят през зъби.
  • #25
    CommunityExpert ( преди 11 години )
    Кой купува по каталожни цени на порше БГ..? Аз говоря за реални цени от шоурумите в германия. Там заради конглокенцията цените са реални и се купуват страхотни коли за малко пари. И в такъв случай са единици хората които ще вземат тойота пред ауди или мерцедес за същите пари.. Затова и тази кола не върви в ЕС. Не знам колко им е мардж-а на кола от тойота, но даже и да плащат 20% мито силно ме съмнява че е под 25%, иначе премиумите произведени в европа отдавна да са фалирали с тези "ниски" цени.
  • #24
    Анонимен ( преди 11 години )
    Те пак Мерцедес стават за нещо ама БМВАГените...
  • #23
    Анонимен ( преди 11 години )
    По дефиниция-грозно,като всяка Toyota.GT86 е на Subaru,LFA - шасито на спортната им дивизия в Кьолн,а двигателя на Yamaha..Днес случайно се загледах в една Celica и се втрещих като видях задните и БАРАБАННИ спирачки.Спорт "струи" от всяка Toyota .
fallback
Последни