fallback

Електрическите возила от Брезник тръгват догодина

Ясни са подробностите за новата автомобилна фабрика в България

Тагове: byd auto group motors agm
fallback
  • #26
    Анонимен ( преди 11 години )
    дано да бъдат малко по хитри в ценовара си политика от ловешките китайци... който не обявиха и не предлагат цена на базов модел. за разлика от дачия, които агресивно рекламират кола за 13000 лева. въпросната дачия обаче идва с малкия бензинов мотор, които е праисторически ,а ако искаш дизел трябва да се бръкнеш с 18 бона.. 5000 лева разлика(!) освен това базовото обзавеждане е обидно оскъдно дори за разносвач на пици.но така се ловят маймуни,с ниски обявени цени.
  • #25
    Cenitell ( преди 11 години )
    А,тракащ дизел е мое въведение,ползвам само от мен съставени словосъчетания (патентовам ги), освен той да го е ползвал, докато аз още съм си попълвал мотивационното писмо за участник в Аутомедия :)
  • #24
    K&G ( преди 11 години )
    Не съм съгласен,че Дошо е дразнител,някой може ли ,честно да си признае,дали не е злоупотребявал от името на АНОНИМЕН !Радвам се ,че днес всички са позитивни,дано бъде така и за в бъдеще-иначе пак ще се маскираме като анонимни.
  • #23
    И защо ( преди 11 години )
    пък реши точно него да цитираш!?Точно той е с най-много лични "послания" от рода на ***,***,ваг-инални,кухи *** и подобни.Иначе с дрънгелите,тракащите дизелчета и други е просто забавен.Често се опитвам дори само по заглавието да предположа какво ще натвори и наистина в голяма степен успявам.А още по-забавно е да го провокираш и след това през час, два да проверяваш до къде може да го докара.Прекалено внимание му обърнах,sorry!
  • #22
    Cenitell ( преди 11 години )
    Приятно се изненадах за направения жест към мен, който, напротив, има стойност за мен, та ние общуваме "виртуално", но изразямавем нашите реални схващания.Но все пак нека "граничните" реплики да се отнасят за автомобилите, а те са както казваше Дошо,са си едни дрънгели , хаха :)
  • #21
    Cenitell ( преди 11 години )
    Изненадан съм,че споделянето на мотивирани мнения,разобличлителни факти около автопроизводителите,се приемат от някои за дразнене.Самият мен не ме дразнят различните от моето мнения, а фанатичната вяра в препредавани митове и отказа от размисъл по статистики и факти.
  • #20
    до Cenitell ( преди 11 години )
    Винаги съм мислил,че си невръстен дразнител,който не разбира от автомобили Може би наистина не разбираш, но бих искал да ти се извиня за някои остри и може би "гранични"реплики.Знам,че това няма да има за теб никаква стойност в нашия анонимен свят,но има за мен.И по-важното е,че разбираш много по-съществени неща, от това дали дали VW или Toyota,Мercedes или BMW ще "определят" модата.
  • #19
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нямаш ядове,с мен.
  • #18
    Cenitell ( преди 11 години )
    K&G, разбрах те и искрено ми хареса написаното-както и ти го написах, а ако от разсеяност съм ти поставил преди и сега по един "+", не ми се сърди :)
  • #17
    az ( преди 11 години )
    В България сериозни фирми не идват не за друго, а защото знаят че управниците са заинтересувани не от развитието на икономиката на страната а от развитието на осбствените си имоти и ще се наложи да се занимават с неясни условия, рушвети и *** номера, за не им затрият бизнеса. Или в най-добрия случай ще ги накарат да вземат за подизпълнители фирми на свой хора които да им въртчт същите номера.
fallback
Последни